aanmelden
De ultieme Mesa/Boogie combo?
Mark Five: 25 1x10 volgens Mesa de 'greatest hits' collectie van de Mark Series
Merknieuws 29-11-2019 14:59
Mesa/Boogie lijkt niet tot de NAMM show in januari te kunnen wachten. Groot nieuws in een klein pakket: hier is de Mark Five: 25 1x10 combo.

Je krijgt heel wat versterker in dit 12 kilo wegende pakket van 36 x 36 x 24 cm: twee volledig onafhankelijke kanalen, zes stijlmodi met een aantal legendarische Mesa/Boogie-klanken, een vijfbands grafische EQ, reverb en Mesa’s aan een kanaal toewijsbare Multi-Watt eindversterker.

Kanaal 1 heeft een clean, fat en crunch modus met een Multi-Watt vermogensschakelaar die 10 of 25 watt biedt.

Kanaal 2 bevat als modi de legendarische Mark IIC+ (beroemd is geworden door Metallica's James Hetfield), Mark IV en Xtreme, wederom met een Multi-Watt vermogensschakelaar die je laat kiezen tussen 10 of 25 watt.

Er is een gedeelde vijfbands grafische EQ die per kanaal aan of uitgezet kan worden, met de hand of met de voet.

De Mark Five: 25 1x10 luidspreker is een Celestion G10 Creamback die is gekozen is voor een maximale rijkdom van geluid bij dit kleine formaat.

Er is ook een buizenveergalm met onafhankelijke regelaars per kanaal op het achterpaneel van de combo en een volledig gebufferde effectloop. Voor opnemen en oefenen is er een ingebouwde CabClone speakerkastsimulator met interne versterkerbelasting en hoofdtelefoonuitgang.

Met zo’n goed uitgeruste versterker wil je misschien een grotere shows spelen. Mesa heeft dat ook bedacht en levert daarom een 1x10 extensiekabinet met naar keuze een open of gesloten achterkant. Net als de combo is deze speakerkast uitgerust met een Celestion G10 Creamback luidspreker en gemaakt van Baltisch berkenhout.

De Mesa/Boogie Mark Five: 25 1x10 combo is leverbaar in zwart en diverse customkleuren.

Meer info:
Mesa/Boogie
Meinl Distribution