aanmelden
Godin combineert haar Stadion en Radiator gitaren in de gloednieuwe Radium
Robuuste 3-pickup gitaar
Merknieuws 26-03-2020 05:03
De Canadese gitaarbouwer combineert de beste elementen van zijn Radiator- en Stadiummodellen.

Het is een eenvoudig concept, maar nog steeds zeldzaam in de gitaarwereld; een gitaarbedrijf dat twee succesvolle modellen neemt en hun beste eigenschappen combineert om een nieuwe te creëren. Dat is wat Godin nu heeft gedaan met zijn Stadion en Radiator solidbodymodellen. Enter: de Radium.De gitaar met zijn korte mensuur (24,75 inch) en gelijmde hals heeft een aantal aantrekkelijke specificaties met een push-pull toonregelaar en een schuine ‘Super’ vijf-weg schakelaar die de 'natuurlijke sweep' van je hand volgt voor een intuïtieve pickup selectie.

Je kan kiezen uit twee verschillende Radiums. Ze verschillen in houtsoorten en pick-up specificaties.

Radium Winchester Brown
Het Winchester Brown model combineert een mahoniehouten middenstuk met Canadese laurentiaans lindenhouten vleugels met een mahonie hals. Pickups zijn vintage-voiced Custom Godin Nickel-Covered Humbuckers met een Godin Custom Cajun Nickel enkelspoeler in het midden.

Klik hier voor meer informatie en foto's op de site van Godin.

Radium Carbon Black

De Carbon Black Radium heeft een Canadese laurentiaans laurethouten body met een Silver Leaf ahorn hals. Deze optie is voorzien van warmere Custom Godin Zebra humbuckers, en weer voorzien van de Godin Custom Cajun Nickel enkele spoel in het midden.

Klik hier voor meer informatie en foto's op de site van Godin.

www.godinguitars.com