aanmelden
Koop een Taylor en krijg een Baby...eh...Taylor!
Taylor Days Europe
Merknieuws 28-04-2020 09:04
De lenteactie van Taylor Guitars is dit keer wel heel leuk: bij aankoop van een Taylor gitaar krijg je een Baby Taylor cadeau!Actie loopt tot 3 mei 2020!

Hoe gaat het in zijn werk?
Wie voor 3 mei een Taylor gitaar koopt uit de 300 serie of hoger - daaronder vallen ook custom en gelimiteerde modellen en de TZ5 - krijgt een Baby Taylor erbij. Je kan daarbij kiezen uit de moedellen BT1, BT2 en de Taylor Swift Baby Taylor.

Baby's
De Baby Taylor is een 3/4 dreanought en de kleinste gitaar van Taylor. Natuurlijk is hij daardoor geschikt voor kinderen en als reisgitaar, maar dat een kleine gitaar een volwaardig instrument op zich is, heeft Ed Sheeran al ruim bewezen.
De BT1 heeft een massief bovenblad van sitka sparren en een zij- en achterkant van gelamineerd notenhout.


Baby Taylor BT1

De BT2 is misschien wel de ideale blues- en rootsgitaar met zijn massieve mahonie top en gelamineerd sapele achterblad en krans. Baby Taylor BT2

Taylor Swift was vanaf het begin van haar carriere al een Taylor endorser (what's in a name?) en deze Taylor Swift versie van de Baby Taylor heeft een sitka bovenblad met haar handtekening, een bloemmotief rosette waarin drie keer het woord Love is te vinden. Ook dit model heeft een zij- en achterkant van sapele.


Taylor Swift Baby Taylor

 

Meer informatie over deze actie: www.taylorguitars.com/taylor-days/eu