Riff van de maand: Free - All Right Now

Riff van de maand: Free - All Right Now

Audio bij de workshop in Gitarist 344

In Gitarist 344, november 2019, vind je de noten en tabs bij deze workshop. De eerste paar seconden van Free’s megahit uit 1970 All Right Now laten een van de meest herkenbare rockgitaarintro’s ho.....meer »»

Video bij de Fender Vintera Modified test in Gitarist 344

Vintage hot-rods: ‘50s Telecaster, ‘60s Stratocaster & ‘60s Jazzmaster

De test van de Fender Vintera ‘50s Telecaster Modified, ‘60s Stratocaster Modified & ‘60s Jazzmaster Modified uit Gitarist 344, november 2019, hebben we op video vastgelegd en kun je in dit arti.....meer »»

Video bij de Danelectro test in Gitarist 344

The Breakdown: Jimmy Page' oorspronkelijk overdrive

De test van de Danelectro The Breakdown uit Gitarist 344, november 2019, hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken......meer »»

Aquarium Sessions met Jett Rebel

Drie songs in akoestische versie en een interview

Zaterdag 28 september speelde Jett Rebel ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan van Q-Factory een concert in de grote zaal. Na de soundcheck kwam Jett naar onze redactie en speelde solo vier nummers:.....meer »»

Music Man komt met nieuwe fretloze bas.

Klassieke fretloze StingRay in gelimiteerde oplage.

Music Man was het tweede kindje van uitvinder Leo Fender nadat hij Fender verkocht aan CBS. De bassen hebben generaties bassisten voortgebracht en zijn op menig plaat te horen. Nu komt er een gelimite.....meer »»

Aquarium Sessions met Emily Wolfe

Drie songs en een interview

De 29-jarige Emily Wolfe uit Austin, Texas is zangeres, gitariste en songwriter. Ze heeft sinds 2012 een solocarrière en is fervent Epiphone Sheraton-bespeelster. Op 25 september kwam ze bij ons op d.....meer »»

Kim Gordon brengt album uit.

Voormalig Sonic Youth bassiste brengt eerste album uit.

Sonic Youth was een pionierende punkband uit New York gedurende de jaren tachtig en negentig. Ze waren niet vies van experimenteren en groeide uit van ondergrondse cultband tot heuse festival headline.....meer »»

Boss vernieuwt Katana versterkerserie

Meer geluiden, meer effecten, meer features

Boss heeft een uitgebreide update aangekondigd van hun populaire Katana serie gitaarversterkers. De MkII serie maakt meer gebruik van de effectpedaaltechnologie van het bedrijf en er is een aantal gea.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken