The Black Keys' Dan Auerbach

The Black Keys' Dan Auerbach

Audio- en videomateriaal bij het interview in Gitarist 258

Hitalbums, mainstream radioaandacht, stadionconcerten in de VS, maar ook een unaniem lovende pers en prominente plekken op Pukkelpop en Lowlands. In Gitarist 258, september 2012, kun je een interview .....meer »»

Mark Tremonti op de plaat

Eerste soloplaat voor Creed- en Alter Bridge gitarist

Hij heeft zijn sporen verdiend als gitarist van Creed en Alter Bridge, maar nu stapt Mark Tremonti voor het eerst naar voren in de rol van frontman. Op zijn solodebuut 'All I Was' laat hij een succesv.....meer »»

Gitarist Digitale Editie - handleiding voor de AKOapp

Hoe kan ik de Digitale Editie van Gitarist lezen op tablet, laptop of desktop?

Er is natuurlijk niets mis met het kopen van je magazine in de winkel of het horen van de plof op de deurmat, maar reken erop dat de digitale editie van Gitarist heel veel leuke extra’s te bieden heef.....meer »»

Vai’s nieuwe humbuckers

Donderende wolk slagroomijs

Zelfs gitaargoden hebben soms een update nodig. Steve Vai klopt hiervoor aan bij DiMarzio. Hij vroeg het bedrijf om een pick-up die moest klinken als een ‘donderende wolk slagroomijs’. Wat dat precies.....meer »»

Kemper Profiling Amplifier update

Firmware 1.1. update met nieuwe Amp Profiles en effecten

Kemper Amps Duitsland heeft onlangs de software update versie 1.1 uitgebracht voor de Kemper Profiling Amplifier waarmee je je eigen rig kunt modellen. De update bevat een set nieuwe effecten en 50 ni.....meer »»

BOSS organiseert Loop Station World Championship 2012

Schrijf je in en laat zien wat je kan!

BOSS organiseert voor de derde keer het Loop Station World Championship, een wedstrijd waarin loop-artiesten zich wereldwijd met elkaar kunnen meten met hun favoriete BOSS Loop Station. Meedoen? Je ku.....meer »»

Pearl Jam's Stone Gossard: behouden & vernieuwen

Achtergronden, audio en video bij het artikel in Gitarist 256

Vlak voor een van de optredens van Pearl Jam in de gloednieuwe Ziggo Dome in Amsterdam spraken we met Stone Gossard. Op pagina 62 t/m 65 van Gitarist 257 (augustus, 2012) vind je ons interview met de .....meer »»

DigiTech iStomp: gewoon je effect inladen

Video's bij de test in Gitarist 257

De iStomp kan elk pedaal worden dat je wilt door de gegevens voor dat pedaal vanuit je iOS-apparaat in de iStomp te laden. Klinkt abstract? Daarom hebben we hier op Gitarist Extra enkele video's verza.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken