Ukelele-album en live-dvd Eddie Vedder

Ukelele-album en live-dvd Eddie Vedder

Tweede soloplaat van Pearl Jam-frontman

Eddie Vedder heeft zijn tweede soloplaat aangekondigd, die op 31 mei a.s. verschijnt. De Pearl Jam-frontman speelde alle nummers in met een ukulele, vandaar dat het album de vanzelfsprekende titel ‘Uk.....meer »»

3FM Awards 2011 - de winnaars

Go Back To The Zoo beste band

Het heeft je bijna niet kunnen ontgaan: op radio, TV én internet was de uitreiking van de 3FM Awards 2011 op donderdag 14 april live te volgen. Meetwitteren kon natuurlijk ook op #3fmawards en #3fm. B.....meer »»

Stemming Duiveltjes geopend

Muzikanten kiezen beste gitarist en bassist

Wie zijn de beste gitarist en bassist van Nederland? Collega-muzikanten kunnen tot 27 april hun stem uitbrengen op hun favoriete genomineerde artiesten voor de Duiveltjes 2011......meer »»

Nieuwe supergroep Tony Iommi

WhoCares haalt geld op voor muziekschool Armenië

Gitarist Tony Iommi (Black Sabbath) en zanger Ian Gillan (Deep Purple) zijn wederom een samenwerking aangegaan. Supergroep WhoCares heeft twee nummers opgenomen voor een goed doel: de wederopbouw van .....meer »»

Musikmesse Frankfurt: dag 3

Nieuwe Fender-gitaren en een hele rits versterkers - dag drie inclusief videoreportage

De redactie van Gitarist brengt op deze derde haast tropische dag wederom productnieuws van de Musikmesse Frankfurt. In de mei-editie van Gitarist vind je straks het volledige verslag......meer »»

Musikmesse Frankfurt: dag 2

Versterkers, versterkers en metalgitaren - inclusief videodemo

De redactie van Gitarist heeft op de tweede dag van de Musikmesse Frankfurt flink wat kilometers gelopen om alle nieuwe versterkers en een flinke hoeveelheid gitaren en bassen ter hand te nemen. 's Mi.....meer »»

Musikmesse Frankfurt: dag 1

De eerste indrukken

De redactie van Gitarist is momenteel op de beursvloer van de Musikmesse in Frankfurt en kwam op deze eerste dag al tal van nieuwtjes tegen. Lees hier wat eerste indrukken en houd Gitarist.nl de komen.....meer »»

Gibson Gothic Morte gitaren

Volledig zwarte SG & Les Paul Studio

Gibson heeft een nieuwe, volledig zwarte SG en Les Paul Studio gepresenteerd: de Gothic Morte’s. Om de gitaren echt helemaal zwart te houden, hebben ze ook zwarte hardware en ontbreken zelfs positiema.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken