Niks dan licks

Niks dan licks

Audio bij de workshop in Gitarist 395, februari 2024

In Gitarist 395, februari 2024 vind je de noten en tabs bij deze workshop. In deze serie geven we elke maand een gevarieerde verzameling licks in de stijl van bekende gitaristen op drie moeilijkheidsn.....meer »»

Pete Townshend over 50 jaar Who's Next

De video's bij het interview in Gitarist

In een splinternieuw interview in Gitarist 395, februari 2024 vertelt de architect van The Who over de hoogtepunten van de band, het album dat er nooit zou zijn, het album dat er bijna niet was gewees.....meer »»

NAMM 2024: DAngelico archtops en flattops

Excel EXL-1, Excel Style B en Premier Tammany, Gramercy en Fulton

D'Angelico presenteert in de betaalbare Premier serie drie nieuwe akoestische gitaren en brengt tegelijk twee archtops uit naar klassieke ontwerpen van John D'Angelico......meer »»

NAMM 2024: Martin GPCE Inception Maple & Remastered X Series

Duurzaam model met innovatieve bracing en een upgrade voor Martins budgetlijn

Het bijna tweehonderd jaar oude Martin is trots op zijn legacy, maar blijft niet in het verleden hangen. Met de presentatie op de NAMM van de GPCE Inception Maple en Remastered X Series toont het bedr.....meer »»

NAMM 2024: Palmer Supreme Soaker

Loadbox, attenuator en speakersimulator in één

De Supreme Soaker is bedoeld voor alle liefhebbers van analoge buizenversterkers die niet zonder het authentieke geluid en het onvergelijkbare speelgevoel willen, zelfs bij lage volumes. .....meer »»

NAMM 2024: Vox

Retro-futuristische gitaar, amPlug koptelefoonamps, de originele wahpedalen, nieuwe Hand-Wired AC-modellen, innovatieve ukelele en meer

Vox toont veel nieuwe gear op de NAMM. Zo is er een ‘retro-futuristische’ gitaar met ingebouwde speaker, een update van de populaire amPlug-serie, replica's van de eerste wahpedalen en een innovat.....meer »»

NAMM 2024: Gibson Falcon 5 en Falcon 20 versterkers

Gibson amps are back!

Gibson brengt zijn Falcon versterker opnieuw uit in maar liefst drie varianten: 5 en 20 watt eenkanaals combo's en een 20 watt tweekanaals combo......meer »»

Je kan nu stemmen voor de Gitarist Poll Awards - kies de beste gitaristen en producten van het jaar

De uitslag volgt in de maart-editie van Gitarist en natuurlijk ook op deze site

Elk jaar schrijven we met Gitarist een poll uit. Wie zijn de favoriete gitaristen van het afgelopen jaar? Wat vinden jullie als lezers van ons blad de beste gitaren, versterkers, effecten en meer van .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken