Release van de week: I Am Oak - Odd Seeds (Part 2)

Release van de week: I Am Oak - Odd Seeds (Part 2)

Vandaag verschenen - 18 december 2020

Als lockdownproject nam I Am Oak frontman Thijs Kuijken een aantal nieuwe interpretaties van I Am Oak-nummers op. De beste daarvan zijn nu verzameld op het nieuwe album ‘Odd Seeds’. In november kw.....meer »»

30 jaar Gitarist, 30 jaar rockiconen

De gitaren die rockgeschiedenis schreven

De afgelopen 30 jaar hebben we in Gitarist veel aandacht besteed aan de gitaren die een onuitwisbare stempel hebben gedrukt op de geschiedenis van de rockmuziek en de gitaristen die ze bespeelden. In .....meer »»

30 jaar Gitarist - 30 Giveaways

Gitaren, versterkers, effecten, en nog veel meer te winnen - doe mee

We bestaan maar één keer 30 jaar en daarom pakken we deze maand groot uit in ons Gitarist 30 jaar jubileumnummer. Kies wat je wilt winnen en doe mee! .....meer »»

Boss RC-500 Loop Station

Nieuwe tweesporen looper van Boss

'Met een looper met ‘slechts’ twee sporen kun je toch heel veel mogelijkheden hebben, bewijst Boss met de RC-500 Loop Station'. Zo begint de test van de Boss RC-500 Loop Station in Gitarist 358, j.....meer »»

Video bij de Epiphone test in Gitarist 358

Epiphone Joe Bonamassa Black Beauty LP Custom: de coolste Les Paul van het jaar?

De test van de Epiphone Joe Bonamassa Black Beauty Les Paul Custom uit Gitarist 358, januari 2021 hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken......meer »»

Video bij de Sheeran By Lowden test in Gitarist 358

S Series S03: klein in formaat en prijs, groot in geluid

De test van de Sheeran By Lowden S03 uit Gitarist 358, januari 2021 hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken......meer »»

StageCoach Sessions videoserie met Mark Tuinstra bij Dr. Jordan Institute

Workshop en interviews bij het artikel in Gitarist 358

In dit artikel op Gitarist.nl vind je de achtste aflevering van onze videoserie StageCoach Sessions. Videoserie? Ja! Maar eigenlijk véél meer, want behalve de video's met live performances, workshop.....meer »»

Nels Cline over Wilco

16 jaar sabotage

In Gitarist 358 lees je een interview met Wilco-gitarist Nels Cline over de Blue Note-release van zijn instrumentale (!) band The Nels Cline Singers. Natuurlijk vroegen we hem ook even over de nabije .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken