Q&A met Andy Summers

Q&A met Andy Summers

Voormalig Police-gitarist geeft clinic in Q-Factory in Amsterdam

Maandag 3 juni was niemand minder dan Andy Summers te gast bij het Conservatorium van Amsterdam. De voormalige Police-gitarist verzorgde een clinic voor de aanwezige studenten van het Pop-Department e.....meer »»

Greg Koch onthult zijn signature Koch versterker

Ook aandacht voor Fishman Fluence pickups tijdens clinic bij Bax Music Goes

Op woensdagmiddag 8 november gaf de Amerikaanse meestergitarist Greg Koch een clinic in de winkel van Bax Music in Goes. Hij demonstreerde hier een prototype van zijn nieuwe 'The Greg' signatureverste.....meer »»

Jimi Hendrix tribute - met Pablo van de Poel, Vedran Mircetic, Twan van Gerven e.v.a.

Viering 75e geboortedag Hendrix, 50 jaar 'Axis: Bold As Love'

Op 27 november is het precies 75 jaar geleden dat Jimi Hendrix in Seattle werd geboren. Tijdens drie concerten in Effenaar, Hedon en Q-Factory zal de gitaarlegende worden geëerd door een Hendrix tribu.....meer »»

Jennifer Batten bij jubilerend Keymusic

Clinic donderdag 13 april in vestiging Sint-Niklaas

Een eerste reeks workshops van wereldniveau vormt de veelbelovende start van Keymusics 25-jarig jubileum. Op 13 april, drie dagen na de eerste clinic van drummer Brian Frasier Moore, treedt voormalig .....meer »»

North Sea Surf Festival

Surfmuziek en -films in de Melkweg op 20 september

Op zaterdag 20 september is de Melkweg bezet door het North Sea Surf Festival. Het festival wordt sinds 2010 gehouden en wordt elk jaar drukker bezocht. Ook dit jaar kan de bezoeker weer een keur aan .....meer »»

Eurosonic Noorderslag 2014 sterk in Nederlands werk

Gitaren in alle soorten en maten in Groningen

Vier dagen en nachten kijken en luisteren naar livemuziek uit heel Europa en véél uit Nederland, van bands en singer-songwriters en allerlei andere samenstellingen. 2014 is begonnen want Eurosonic Noo.....meer »»

Marcus Miller & Louis Cato masterclass

28 november bij Bass Connection, Hilversum

Wat is nu eigenlijk die klik die de ritmesectie zou moeten hebben? Hoe ontstaat het, wat doe je ermee en hoe kun je het verbeteren? Op 28 november kun je bij speciaalzaak Bass Connection in Hilversum .....meer »»

Tremonti in de Melkweg

Alter Bridge- en Creed gitarist speelt zijn solo-project

In Gitarist 258 hadden we hem nog ‘Op de plaat’, op 20 oktober kun je Mark Tremonti op het podium van de Melkweg terugzien. Voor de gelegenheid deelt Tremonti het podium met Wolfgang -zoon van- Van H.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken