aanmelden
Fender eert Jimi Hendrix en George Harrison
Monterey Stratocaster & Rosewood Telecaster
Merknieuws 28-08-2017 12:13
Fender brengt twee artist modellen uit in een gelimiteerde oplage. Van de George Harrison Rosewood Telecaster worden 1000 stuks gemaakt, terwijl de Jimi Hendrix Monterey Stratocaster tot het eind van dit jaar beschikbaar is.

Oud nieuws?
Wie de heruitgave van George Harrison's palissander Telecaster nog vers in het geheugen heeft, zal misschien denken dat dit oud nieuws is. En inderdaad, vorig jaar bracht de Fender Custom Shop een heruitgave uit van deze bijzondere gitaar, maar de versie die nu in een oplage van 1000 stuks wordt gemaakt, zal beter beschjikbaar zijn en is meer aangepast aan de wensen van de hedendaagse gitarist.
Nog steeds gebaseerd op de gitaar die Fender in 1968 voor George Harrison maakte, is de body van deze heruitgave voorzien van klankkamers om het gewicht omlaag te brengen. Net als de body zijn ook de hals en toets van palissander. De toetsradius van 9,5 inch draagt bij aan een moderne bespeelbaarheid.

Meer info: www.fender.com

Monterey
Om te vieren dat het 50 jaar geleden is dat Jimi Hendrix faam maakte door op het Monterey Pop Festival zijn gitaar ritueel te verbranden, brengt Fender een heruitgave uit van deze versierde Stratocaster.

De Fiesta rode Jimi Hendrix Monterey Stratocaster heeft het karakteristieke psychedelische artwork dat op het origineel met nagellak was aangebracht overgenomen van foto- en videomateriaal, omdat van de gitaar weinig over is gebleven.
De hals heeft een C-profiel en een vintage Fender toetsradius van 7,25 inch. Een flesje aanstekervloeistof wordt niet meegeleverd.

Meer info: www.fender.com

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com