David Gilmour stijlanalyse

David Gilmour stijlanalyse

Audio bij de workshop in Gitarist 294

Op 18 september verschijnt het nieuwe album van David Gilmour, ‘Rattle That Lock’, wederom boordevol fantastisch gitaarwerk. Alle aanleiding om in Gitarist 294, september 2015, de gitaarstijl van de g.....meer »»

SAE Open Dagen in september

Start nieuw seizoen met Music Business Certificate, Audio for Games Certificate en meer

Op de Open Dagen van SAE in Amsterdam, Rotterdam en Brussel kun je presentaties volgen van het brede scala aan opleidingen dat komend seizoen aan SAE gegeven gaat worden. Workshopdagen zijn er al vana.....meer »»

Ibanez Paul Stanley signature gitaren nu leverbaar

Waaronder de high-end 'Cracked Mirror'-gitaar

Ze werden op de NAMM Show gepresenteerd en zijn nu leverbaar in de Benelux, de Ibanez signature gitaren van KISS-gitarist Paul Stanley. In totaal zijn er vier modellen, van de betaalbare PS40 tot de u.....meer »»

Muse-gitarist Matt Bellamy en zijn Cort gitaar

Cort MBC-1 Matt Bellamy gitaar

De Cort MBC-1 is de eerste signaturegitaar van de Muse-frontman Matt Bellamy – en het is er een die wij ook kunnen betalen... .....meer »»

Electro-Harmonix Silencer

Noise Gate voor diverse doeleinden

Een noise gate kan onmisbaar gereedschap zijn, zeker als je met veel oversturing speelt. Dat Electro-Harmonix een versie uitbrengt die je naar je hand kan zetten is handig, dat hij daarnaast op versch.....meer »»

Video's bij de tests in Gitarist 294

Marshall, Yamaha

De tests van de Marshall JCM 25/50 2555X Silver Jubilee Reissue en Yamaha SLG200S Silent Guitar uit Gitarist 294, september 2015 hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken......meer »»

Videodemo gerestaureerde 1964 Marshall JTM45

Bij de feature in Gitarist 294

In onze feature over 50 jaar Marshall stack in Gitarist 294 kan je lezen over de restauratie van een 50 jaar oude JTM45 MkII. Na de voltooing van dit bijzondere project vroegen we bluesgitarist Innes .....meer »»

Vicente Amigo 27 oktober in Carre, Amsterdam

Volledig concert op video en historisch optreden bij Sonja Barend

Toen Vicente Amigo op jonge leeftijd begon met gitaar spelen, had hij geen idee dat hij later zou uitgroeien tot een van de grootste flamencohelden sinds zijn grote voorbeeld Paco de Lucía. Voorafgaan.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken