Vicente Amigo 27 oktober in Carre, Amsterdam

Vicente Amigo 27 oktober in Carre, Amsterdam

Volledig concert op video en historisch optreden bij Sonja Barend

Toen Vicente Amigo op jonge leeftijd begon met gitaar spelen, had hij geen idee dat hij later zou uitgroeien tot een van de grootste flamencohelden sinds zijn grote voorbeeld Paco de Lucía. Voorafgaan.....meer »»

Basnoten Gitarist 294 - workshop

Slappen deel 4

In Gitarist 294, september 2015 vind je de noten en tabs bij deze workshop. Hij kwam al een keer langs, maar we zetten hem nog één keer in het zonnetje: de godfather van het slappen, Larry Graham......meer »»

Gitaarverhaal: 1941 Gibson J-35

Video bij het artikel in Gitarist 294

Spelen op een 74 jaar oude gitaar is een bijzondere ervaring. Zeker als het een Gibson J-35 is. In Gitarist 294, september 2015 laten we onze handen over deze doorleefde oude dame glijden......meer »»

Toonladder van de maand: dorisch

Audio bij de workshop in Gitarist 294

In Gitarist 294, september 2015, vind je de noten en tabs bij deze workshop. Dorisch is verreweg de coolste, sfeervolste mineurtoonladder die er is! Perfect voor alles van rock tot pop en jazz. Verbor.....meer »»

29 augustus: demo Ruben Hoeke bij Bax Shop Goes

Over speeltechniek en gitaareffecten

Op zaterdag 29 augustus is Ruben Hoeke te gast in de winkel van Bax Shop in Goes. Hij zal een demo geven over gitaarsound, het gebruik van effecten en over speltechniek......meer »»

Donderdag 6 augustus bestaat Bax-shop 12,5 jaar

Een dag vol acties en traktaties!

Donderdag 6 augustus bestaat Bax-shop 12,5 jaar. Een heugelijke mijlpaal die wat Bax-shop betreft zeker gevierd moet worden. Om dit niet alleen intern te vieren, maar ook met de klanten hebben Bax-sho.....meer »»

Electro-Harmonix 22500 Dual Stereo Looper

Dubbele looper biedt veel mogelijkheden

Electro-Harmonix' nieuwe 22500 Dual Stereo Looper is een flexibele pedaallooper met uitgebreide mogelijkheden waarmee je op eenvoudige wijze met twee loops tegelijk kunt werken......meer »»

Max Guitar Scheveningen

De nieuwe winkel van Robbert van der Ende

‘Retail’ in de muziekinstrumentenbranche heeft de afgelopen vijf jaar enorme veranderingen doorgemaakt. Webwinkels kwamen op, gevestigde dealers moesten ermee ophouden of werden opgekocht. Max Guitar .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken