Mark Knopfler stijlanalyse

Mark Knopfler stijlanalyse

Audio bij de workshop in Gitarist 289

In Gitarist 289, april 2015 vind je de noten en tabs bij deze workshop. Leer in vier licks de geheimen van de fenomenale gitaarstijl van Mark Knopfler......meer »»

String-skipping met plectrum

Audio bij de workshop in Gitarist 289

In Gitarist 289, april 2015 kijken we naar string-skipping met plectrum. Het doel is de nauwkeurigheid van je rechterhand te vergroten en je te voorzien van interessante, nieuwe ideeën voor je solo’s......meer »»

Hughes & Kettner Tubemeister 18 30th Anniversary

Traktatie van jarige Hughes & Kettner

Hughes & Kettner vierde vorig jaar haar 30-jarig jubileum. De 30th Anniversary versie van de Tubemeister is speciaal voor deze mijlpaal uitgevoerd met een paar ‘new old stock’ EL84’s uit de good old U.....meer »»

Toonladder van de maand: frygisch dominant

Audio bij de workshop in Gitarist 289

In Gitarist 289, april 2015 vind je de noten en tabs bij deze workshop. De frygisch dominante toonladder (ook wel Spaans frygisch of zigeuner frygisch genoemd) is de vijfde modus van de harmonische mi.....meer »»

Pablo van de Poel vereerd door Gitarist Poll Award

DeWolff-gitarist over zijn uitverkiezing tot beste gitarist van de Benelux

Pablo van de Poel was op tour in Spanje met DeWolff toen het bericht hem bereikte dat de lezers van Gitarist hem hebben gekozen tot de beste gitarist van 2014. Een mooie afsluiting van een jaar dat vo.....meer »»

Akoestische PRS gitaar voor Alex Lifeson

Signature voor Rush-gitarist in de SE serie

Na de Alex Lifeson Private Stock Angelus akoestische gitaar, brengt PRS nu een versie van deze signature uit in de betaalbare SE serie......meer »»

Toto bassist Mike Porcaro overleden

IM Mike Porcaro (29 mei 1955, 15 maart 2015)

Toto-bassist Mike Porcaro is afgelopen zondag in zijn slaap overleden. Hij leed al lang aan de spierziekte ALS en is 59 jaar geworden. .....meer »»

Exclusieve previewtrack Robben Ford

Beluister voorproefje nieuw album In To The Sun

Op 30 maart verschijnt het nieuwe album van Robben Ford, getiteld In To The Sun. Platenlabel Mascot lichtte alvast een tipje van de sluier op door een aantal tracks vrij te geven, waar vandaag nog het.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken