Workshop Akoestisch: Neil Young

Workshop Akoestisch: Neil Young

Audio bij de workshop in Gitarist 290

In Gitarist 290, mei 2015 werpen we een nadere blik op de akoestische gitaarstijl van een van de meest originele en consistente gitaristen die rock ooit heeft gekend: de Canadese superster Neil Young......meer »»

Toonladder van de maand: majeurpentatonisch (vingerzetting 2)

Audio bij de workshop in Gitarist 290, mei 2015

In Gitarist 290, mei 2015 vind je de noten en tabs bij deze workshop. Deze maand schuiven we twee vakjes door en ontdekken vingerzetting 2 van de majeurpentatonische toonladder. Zodra je de eerste vin.....meer »»

Basnoten Gitarist 290 - workshop

Techniek deel 4 - staccato

In Gitarist 290, mei 2015 vind je de noten en tabs bij deze workshop. Deze maand kijken we naar staccato noten, korte gedempte noten die een waanzinnig funky effect aan je baslijn geven. .....meer »»

Musikmesse 2015 - Dag 3: Hartke, Gibson & Carl Martin

Verslag vanaf de Musikmesse beursvloer in Frankfurt

Frankfurt - Zijn de eerste twee dagen van de Frankfurter Musikmesse nog gereserveerd voor industrie en pers, vanaf vrijdag mag ook het publiek naar binnen. Dat betekent veel drukte en hectiek. Toch wi.....meer »»

Musikmesse 2015 - Dag 2: Vox, Yamaha & Breedlove

Verslag vanaf de Musikmesse beursvloer in Frankfurt

Frankfurt - Ook op de tweede dag van de Musikmesse in Frankfurt zag de Gitarist-redactie weer veel mooie nieuwe producten. Lees snel verder......meer »»

Musikmesse 2015 - Dag 1: Marshall, Martin, Roland, Boss, Orange

Verslag vanaf de Musikmesse beursvloer in Frankfurt

Frankfurt - Vanmorgen zijn de deuren opengegaan van Musikmesse Frankfurt, de grootste internationale muziekbeurs in Europa. Lees hier wat de Gitarist-redactie deze dag als opvallende nieuwe producten .....meer »»

Grote winactie 30 jaar PRS!

Jubileum prijzenpakket van meer dan 4000 euro!

PRS viert haar 30e verjaardag met het weggeven van 3 geweldige PRS 30th Anniversary Custom gitaren aan 3 lezers van Gitarist in Nederland en België. .....meer »»

Exclusief concert: Stanley Jordan solo in de North Sea Jazz Club

Vrijdag 24 april in Amsterdam

Wat wil je nog meer? Een soloconcert van gitaarvirtuoos Stanley Jordan in de intieme setting van de North Sea Jazz Club gaan zien, eventueel onder het genot van een hapje en een drankje bij dit dinerc.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken