Exclusief! Voorproefje nieuw album Neal Schon

Exclusief! Voorproefje nieuw album Neal Schon

Track El Matador van instrumentale dubbel-cd Vortex

22 juni brengt de legendarische Journey-gitarist Neal Schon het album Vortex uit. Speciaal voor de sitebezoekers van Gitarist geeft Mascot Records nu al de Spaans-getinte leadtrack El Matador vrij, di.....meer »»

Gitaarspelen in Frankrijk

Zomervakantiecursussen gitaar bij Muziekindevakantie.nl

Muziekindevakantie.nl organiseert deze zomer in drie verschillende weken drie cursusweken waarin je naar hartelust gitaar kunt spelen. Op een prachtig kasteel in de natuur bij Châtellerault kun je er .....meer »»

Max Guitar neemt Casa Benelly over

Gitaarspeciaalzaak breidt uit in Den Haag en Almere

Gitaarspeciaalzaak Max Guitar uit Den Haag is flink aan het uitbreiden. De winkel in Den Haag gaat binnenkort verhuizen naar een groter pand en eigenaar Robbert van der Ende kondigt aan dat hij het fa.....meer »»

Roland Blues Cube serie uitgebreid

Artist 212 model

Roland heeft op de NAMM show en op de Musikmesse nieuwe Blues Cubes producten gelanceerd. Op hun site hebben ze een uitgebreide toelichting op de Blues Cube serie gegeven. .....meer »»

Nieuwe Epiphone Les Paul Standards in frisse kleuren

En met de specs zoals we die graag zien

Epiphone heeft zijn Les Paul Standard model uitgebracht in drie frisse kleuren, van een klassieke Goldtop, tot het moderne en geliefde Pelham Blue......meer »»

Gitaarverhaal: 1945 Martin D-18

Video bij het artikel in Gitarist 290

Adirondack heeft een exclusief imago, maar bestaat deze houtsoort eigenlijk wel? In Gitarist 290, mei 2015 maken we een botanisch uitstapje......meer »»

Video's bij de tests in Gitarist 290

Fender, Taylor

De tests van de Fenders LE Sandblasted, LE American Vintage ‘70s Hardtail en American Deluxe HSS Shawbucker Strat en de Taylor 618e & 614ce uit Gitarist 290, mei 2015 hebben we op video vastgelegd en .....meer »»

Demo Professional Collection Gretches

Video bij het artikel in Gitarist 290

Geen gitaar oogst zoveel bewonderende blikken als een Gretsch hollowbody. In Gitarist 290, mei 2015 kun je in de rubriek Input twee prachtig aanwinsten van de Professional Collection bewonderen. Hier .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken