Maak kans op een Pedaltrain Nano+!

Maak kans op een Pedaltrain Nano+!

Pedaltrain introduceert 11 nieuwe modellen

Pedaltrain is al jaren een toonaangevend merk op het gebied van pedalboards ofwel pedalenplanken. Recent breidde Pedaltrain zijn lijn flink uit met maar liefst elf nieuwe ‘boards’. De bestaande modell.....meer »»

Winnaars PRS 30th Anniversary Winactie

Welke drie gelukkigen ontvangen een prachtig PRS gitaar?

Wát een respons kreeg PRS Guitars op die waanzinnige winactie die ze onlangs uitschreven naar aanleiding van hun 30-jarig jubileum. De winnaars zijn inmiddels bekend, getrokken uit meer dan 500 inzend.....meer »»

Gitaarverhaal: 1965 Gibson SG Junior

Video bij het artikel in Gitarist 291, mei 2015

De Gibson SG was een voortzetting van de Les Paul met andere vormen. Er bestond ook een Junior-variant van. .....meer »»

Video's bij de tests in Gitarist 291

Cort, Suhr, Blackstar, Strat-type elementen

De tests van de Cort Manson MBC-1 Matt Bellamy Signature, Suhr Corso & Badger 35, Blackstar ID:Core BEAM en drie sets Strat-type elementen uit Gitarist 291, juni 2015 hebben we op video vastgelegd en .....meer »»

Basnoten Gitarist 291 - workshop

Slappen deel 1

In Gitarist 291, juni 2015 vind je de noten en tabs bij deze workshop. Deze maand beginnen we een nieuwe reeks over slappen, een percussieve techniek die feitelijk het geluid van de bass- en snaredrum.....meer »»

Toonladder van de maand: octotonisch (verminderd)

Audio bij de workshop in Gitarist 291, mei 2015

In Gitarist 291, juni 2015 vind je de noten en tabs bij deze workshop. De ongewoon klinkende octotonische (verminderde) toonladder is uitdagend, maar leuk om te gebruiken. Hij leent zich voor ‘outside.....meer »»

Workshop Rock: Foo Fighters

Audio bij de workshop in Gitarist 291, juni 2015

In Gitarist 291, juni 2015 duiken we in de stijl van een van de weinige echte superrockbands die er nog zijn, de Foo Fighters. In het blad vind je de noten en tabs, hier kun je horen hoe het moet klin.....meer »»

Raketkanon: vreemde Vlaamse vogels

Video's bij het interview in Gitarist 291

De mix van noise, sludge, metal, elektronica en onverstaanbare schreeuwvocalen van het Gentse Raketkanon klinkt op plaat al sterk, maar ervaar je live het best. Jef Verbeeck is gitarist van dit ongele.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken