Nieuwe AC/DC verschijnt op 28 november

Nieuwe AC/DC verschijnt op 28 november

‘Rock Or Bust’ met Angus en Stevie Young op gitaar

Vandaag is bekend geworden dat AC/DC op 28 november a.s. met de opvolger van het wereldwijde succes ‘Black Ice’ komt. Malcolm Young (rechts op de foto) is voor het eerst niet van de partij......meer »»

Crysun gitaren

Stel je eigen gitaar samen

Heb je specifieke wensen waar je gitaar aan moet voldoen? Of duidelijke wensen wat uiterlijk betreft? Het Nederlandse Crysun biedt een oplossing met de online configurator. .....meer »»

Mesa Boogie Mark Five: 25

De kleinste Mark ooit

Twee bekende versterkers gecombineerd tot een expressieve eenheid. De Mesa Boogie Mark Five: 25 is een draagbare versterker met uitgebreide mogelijkheden......meer »»

Fender Tom Petty Kingman

Akoestische signature voor Heartbreakers-frontman

Tom Petty-fans kunnen hun hart ophalen aan de nieuwe Tom Petty Kingman akoestische gitaar. De in de Fender Custom Shop gebouwde dreadnought is ontworpen naar Petty's specificaties en smaak......meer »»

Dutch Music Event

Eerste editie goed neergezet

Zondag 21 september vond het Dutch Music Event plaats. De eerste editie van deze muziekbeurs in het Noord-Hollandse Uitgeest......meer »»

Eerste liedjesalbum voor Edith Leerkes

Herman van Veen's gitaarvirtuoos zingt nu ook

Na optredens over de hele wereld met het Amsterdams Gitaartrio en twintig jaar samenwerking met Herman van Veen brengt Edith Leerkes op 26 september 2014 haar eerste soloalbum als singer-songwriter ui.....meer »»

Gitaarschool Nederland - gids naar goed gitaarles in heel Nederland

Vind op de site de gitaarschool die je zoekt

Er zijn tientallen, zo niet honderden gitaardocenten en gitaarscholen in Nederland. Het is bepaald niet makkelijk om daar vanuit het niets een keus uit te maken. Gitaarschool Nederland is een nieuw sa.....meer »»

Gitarist oktobernummer nu uit

Gitarist 283, oktober 2014: met tests, interviews, workshops en meer

De nieuwe Gitarist kun je nú downloaden als Digitale Editie voor iPad, Android tablets en iPhone, maar ook voor op je computer. Boordevol video's bij de interviews en tests en audio bij de workshops. .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken