¡Pendejo!

¡Pendejo!

Audio en video bij het interview in Gitarist 279

Mede door het toetreden van bassist Jaap Melman en gitarist Arjan Rijnen tot ReVamp is het een tijd stil geweest rond het Spaanstalige stonermonster ¡Pendejo!. Met ‘Atacames’ is er eindelijk een tweed.....meer »»

Jeff Berlin over de Cort Rithimic en muzikale content

Bij de bastest in Gitarist 279

In Gitarist 279 (juni 2014) test redacteur Martin Zand Scholten de nieuwe Cort Rithimic basgitaar, zoals die is ontwikkeld voor en met de Amerikaanse meesterbassist Jeff Berlin. Deze liet eerder dit j.....meer »»

Breedlove's nieuwe Solo serie

Gemaakt voor songwriters

Breedloves 2014 Solo serie bestaat uit een aantal modellen die speciaal zijn gemaakt voor songwriters. Om een goede en luide klank te geven voor de bespeler zelf hebben deze gitaren een extra klankgat.....meer »»

Video's bij de tests in Gitarist 279

Fender, Gibson, Peavey

De tests van de Fender 60th Anniversary American Vintage Stratocaster, Gibson Derek Trucks SG en Peavey ValveKing 20 uit Gitarist 279, juni 2014 hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel .....meer »»

IJsman: Thomas Gabriel Fischer

Video en audio bij het interview in Gitarist 279

Met Hellhammer stond Thomas Gabriel Fischer – of Tom G Warrior, zo u wilt – aan de wieg van de extreme metal. Na met Celtic Frost de meest avant-gardistische uithoeken van het genre te hebben verkend,.....meer »»

Bløf: gear talk

Audio en video bij het interview in Gitarist 279

Het gaat Bløf voor de wind. Hun kersverse album ‘In Het Midden Van Alles’ kwam binnen op 1 in de albumchart en onlangs mochten de Zeeuwen de Edison Pop Oeuvreprijs in ontvangst nemen. En dan staan ze .....meer »»

Basnoten Gitarist 279 - workshop

Latin deel 5 - Chachacha

In Gitarist 279, juni 2014, vind je de noten en tabs bij deze workshop. In deze aflevering blijven we in Cuba, het land van de vette grooves. We kijken naar de bas in de chachacha......meer »»

Slidekoning Derek Trucks

Audio bij het interview in Gitarist 279

Derek Trucks is waarschijnlijk de beste slidegitarist van dit moment en wordt bewonderd door iedereen, van Guthrie Govan tot Eric Clapton. In Gitarist 279, juni 2014 vragen we Trucks tips om naar de h.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken