Jeff Beck, Pat Metheny, Joe Satriani, Bootsy in Utrecht

Jeff Beck, Pat Metheny, Joe Satriani, Bootsy in Utrecht

TivoliVredenburg maakt vliegende start

Nog voordat de gloednieuwe Utrechtse muziektempel officieel is geopend, struikel je er al over de grote namen. Jeff Beck, Pat Metheny, Joe Satriani, Bootsy Collins en Jonny Lang zijn nog maar enkele v.....meer »»

Rich Robinson terug met soloalbum en tournee

Rootsrock met creatief gitaarspel

Rich Robinson is bekend geworden als gitarist, songwriter en mede-oprichter van The Black Crowes. Wereldwijd verkocht deze band meer dan 35 miljoen platen. Naast zijn werk met The Black Crowes heeft d.....meer »»

TC Electronic komt met nieuwe pedalen lijn

Vier compacte versies van bekende ontwerpen

De namen zijn bekend uit de TonePrint serie: Vortex flanger, Corona chorus, Flashback delay en Shaker vibrato, maar nu heeft TC Electronic ze uitgebracht in hetzelfde kleine formaat als de Ditto Loope.....meer »»

Vai's visie op creativiteit

Verslag Alien Guitar Secrets Masterclass van Steve Vai in TivoliVredenburg

Aan het einde van een wereldtournee met 235 shows, onthulde rockgitaarvirtuoos Steve Vai zijn ‘Alien Guitar Secrets’ in de door Gitarist en Ibanez georganiseerde masterclass in TivoliVredenburg, 10 me.....meer »»

Stuur je track naar Radio 6

Uitzending in Gitarist-uur bij Mijke & Co Live!

Elke maandag om middernacht, van 12 tot 1, kun je op Radio 6 een uur lang luisteren naar de Gitaarspecial tijdens Mijke & Co Live!. Dit programma wordt gemaakt door Co de Kloet in samenwerking met Git.....meer »»

Uniek concert van Florian Maier via Uitzending Gemist

Dubbelconcert elektrsche en akoestische gitaar

Schattenspiel, het door componist en metalmusicus Florian Magnus Maier gecomponeerde dubbelconcert voor elektrische gitaar, klassieke gitaar en orkest, werd op 26 april 2014 (Koningsdag) om 14:15 uur .....meer »»

Guitar Academy Camp met Rosenberg en Vaarzon Morel

Workshops in de bossen van Soest in juni

Wie drie dagen lang les wil krijgen van virtuoze gitaristen als Stochelo Rosenberg, Eric Vaarzon Morel, Lars de Rijck, Leif de Leeuw en Wim den Herder, kan zich nu aanmelden voor het Guitar Academy Ca.....meer »»

Nieuwe Yamaha L-serie nu beschikbaar

Handgemaakte gitaren, nieuwe specs

Yamaha is trots op haar lange ervaring in het bouwen van piano's, maar ook met akoestische gitaren is het merk al een halve eeuw onderweg. De L-serie handgemaakte akoestische gitaren heeft inmiddels e.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken