Taylor voegt nieuwe modellen toe aan zijn 50th Anniversary serie

Taylor voegt nieuwe modellen toe aan zijn 50th Anniversary serie

Van GS Mini tot Presentation serie

In 1974 kochten Bob Taylor, Kurt Listug en Steve Schemmer gitaarzaak en -atelier American Dream Musical Instrument Company in San Diego. Omdat ze de naam niet mochten overnemen, noemden ze het nieuwe .....meer »»

Line 6 POD Express Guitar en Bass

Grote hoeveelheid effecten in zeer betaalbare en draagbare units

Line 6 lanceert de ultra-draagbare POD Express Guitar en POD Express Bass versterker- en effectprocessor die gitaristen en bassisten in staat stellen hun sound overal mee naartoe te nemen. De twee POD.....meer »»

Test van de Sterling by Music Man JV60CB Valentine Chambered

Al het goede behouden in de gitaar van Maroon 5-gitarist James Valentine

Dit nieuwe model in de James Valentine-reeks verleidt ons met zijn uitgeholde body van essenhout, coole Bigsby vibrato en inspirerende klanken......meer »»

Topgitaristen vieren 70 jaar Stratocaster met video

Hendrix-achtig Stratfeest

Dit jaar bestaat de Stratocaster 70 jaar en daarom kan je dit jaar verschillende feestelijkheden verwachten omtrent dit even legendarische als veelgebruikte model. Zo zijn er al vier 70th Anniversary .....meer »»

De wonderbaarlijke historie van muziekwinkel Thomann

Nu 70 jaar in Treppendorf - Jubileumacties!

Zeventig jaar geleden ontsproten uit het brein van Hans Thomann senior: een piepkleine muziekzaak in minidorp Treppendorf in Midden-Duitsland, groot gemaakt door Hans Thomann junior, die in internet d.....meer »»

Wilde gitaren van LÂG

Zes nieuwe Sauvage gitaren

Het Franse Lâg Guitars heeft een serie eco-vriendelijke gitaren geïntroduceerd, de 'sauvage' serie (Frans voor 'wild'). In de komende editie van Gitarist vind je een test van twee van de nieuwste gi.....meer »»

De gitaren waarmee ESP 2024 in gaat

Bijna 40 nieuwe modellen!

Met een videopresentatie op espguitars.com afgelopen 19 januari, startte ESP Guitars het nieuwe seizoen 2024 met bijna 40 nieuwe LTD modellen. We stellen ze hier aan je voor!.....meer »»

Fender American Vintage II-serie is de Elektrische gitaar van het jaar - Gitarist Poll Awards 2024

Uitslag van de Gitarist Poll – Duizenden lezers van Gitarist hebben gestemd

Duizenden lezers van Gitarist en bezoekers van Gitarist.nl kozen de gitaristen van het jaar en de beste producten van het jaar. De Gitarist Poll Awards 2024 zijn daarmee weer verdeeld in 20 categorieÃ.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken