Amsterdam Guitar Heaven gaat plaatsvinden op zaterdag 20 november 2021

Gearshow Gitaar & Bas - Workshops Gitaar & Bas in 8 zalen van Q-Factory Amsterdam

Events 24-06-2021 12:06

Met Gitarist, De Bassist, usicmaker en partners organiseren we op zaterdag 20 november een extra grote editie van workshopfestival en gearshow Amsterdam Guitar Heaven!  

Het is al de vijfde keer dat we dit event organiseren, maar voor het eerst betrekken we ook de Grote Zaal van Q-Factory erbij voor de Gearshow Gitaar & Bas, waar importeurs en fabrikanten van de bekende merken hun nieuwste producten laten zien. Uitproberen maar, dus! Daarnaast presenteren we workshops en masterclasses door het hele gebouw heen!
We organiseren deze dag samen met onze magazines Gitarist, De Bassist en Musicmaker, en Guitar Matrix, Stichting Output, Gitaarschool Nederland en EGTA.

Amsterdam Guitar Heaven is:

  • Gearshow Gitaar & Bas in Grote Zaal en Foyer

  • Workshops in de Kleine Zaal

  • Masterclasses in de Barzaal

  • Workshops en masterclasses in diverse ruimtes elders in het gebouw

Gearshow Gitaar & Bas
Op de Gearshow Gitaar & Bas kunnen de bezoekers de nieuwste gitaren, bassen, amps, pedalen, software en accessoires zien en uitproberen. De Grote Zaal van Q-Factory wordt voor het eerst bij dit evenement betrokken, waardoor de expositieruimte enorm toeneemt en ook de ‘anderhalve meter’ gewaarborgd kan worden. We verwachten een 15-tal exposanten, van de grootste merken tot boetiekmerken en bouwers.

Interesse in een stand om eindelijk je producten weer te kunnen laten zien? Bel met Keijser 18 Mediaproducties 020 675 5308 of mail amsterdamguitarheaven@k18.nl

Workshops en masterclasses
Als ieder jaar presenteert Amsterdam Guitar Heaven een breed palet aan workshops en masterclasses. Gitaar en bas. Van klassiek tot metal. Voor beginners en gevorderden. De workshops vinden plaats door het hele gebouw heen, met veel individuele aandacht en participatie.

Avondprogramma
Ook hebben we een bijzonder avondprogramma in petto in de Grote Zaal van Q-Factory. Het programma zal in het teken staan van het thema ‘Tour door de tijd’. Volg Gitarist.nl en onze socials voor programmanieuws! 

Tickets
De ticketverkoop start binnenkort. Kijk op Gitarist.nl of onze social media, of op deze pagina in de volgende editie van Gitarist!

Amsterdam Guitar Heaven
Zaterdag 20 november, 12.00-18.00 uur, Q-Factory Amsterdam

www.gitarist.nl/events

  

 

zoeken
zoeken