aanmelden
Win een Stanford Radiotone Studio 49G t.w.v. 319 euro!
Je krijgt er ook een gigbag bij!
De Stanford Radiotone 49 G steelstring is een grand auditorium-model. Hierdoor zijn de bodyvorm en -omvang uitermate geschikt voor gitaristen die op zoek zijn naar een middelgrote gitaar. Jij kunt deze gitaar winnen, samen met een gigbag t.w.v. 35,90 euro.
Wil je winnen?
Klik op de 'Ja-knop' en geef antwoord op de vraag hiernaast.
JA!

Daarnaast klinkt een grand auditorium briljanter dan een dreadnought, wat hem perfect maakt voor fingerstyle-gitaristen. Deze Stanford leent zicht echter ook zeer goed voor strummen.

De gitaar is uitgerust met een massief bovenblad van Canadees cederhout. De zij- en achterkant zijn van gefineerd mahonie, wat voor een aangename houtachtige toon zorgt. De hals is gemaakt van mahonie en heeft een 45 mm brede topkam zodat fingerstyle-gitaristen alle ruimte hebben. Toets en brug zijn van palissander, topkam en zadel zijn gemaakt van been. 

WIL JIJ DEZE STANFORD RADIOTONE WINNEN?

Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Uit hoeveel series bestaat de gitaarlijn van Stanford?

Je kunt meedoen tot 5 november 2018.

Uit de inzendingen met het juiste antwoord wordt een winnaar getrokken. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaar wordt telefonisch of per e-mail op de hoogte gebracht. De uitslag wordt bekendgemaakt in het decembernummer van Gitarist.

 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com