Win een Elite Acoustics StompMix 4!

Vierkanaals mixer op je pedalboard!

Gitarist Extra 21-08-2013 10:08

De Elite Acoustics StompMix 4 is met name handig voor akoestische gitaristen die meerdere pickups/microfoons op hun gitaar hebben: je hebt zo altijd een optimale balans als je inplugt in een PA. Doe mee en maak kans op deze mooie mixerpedaal!

De met een krachtige 32-bit 100 MHz DSP-chip uitgeruste Elite Acoustics StompMix 4 biedt een intuïtief bedienbare digitale mixer met vier kanalen en een kleurendisplay. Aan elk van de vier kanalen kun je met twee voetschakelaars tien functies toewijzen en later weer oproepen, te weten compressor, limiter, mid-sweepable EQ, high-passfilter, notchfilter en fase-omkering. Er zijn twee xlr/jack microfooningangen met 48V fantoomvoeding en twee jack lijningangen, terwijl voor het stereo uitgangssignaal een stereo mini-jackuitgang en twee mono jackuitgangen (l/r) aanwezig zijn.

WIL JIJ DEZE STOMPMIX 4 WINNEN?

Geef antwoord op de volgende vraag:

Hoe heet het andere StompMix pedaal van Elite Acoustics?

Je kunt meedoen tot 17 mei 2021.

Uit de inzendingen met het juiste antwoord wordt een winnaar getrokken. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaar wordt telefonisch of per e-mail op de hoogte gebracht. De uitslag wordt bekendgemaakt in het juninummer van Gitarist.

Met dank aan Hyperactive voor het ter beschikking stellen van de mixer.

Wil je winnen?
Klik op de 'Ja-knop' en geef in je mail antwoord op de vraag.
JA!
zoeken
zoeken