aanmelden
30 jaar Gitarist - 30 Giveaways
Gitaren, versterkers, effecten, en nog veel meer te winnen - Doe mee!
We bestaan maar één keer 30 jaar en daarom pakken we deze maand groot uit in ons Gitarist 30 jaar jubileumnummer. Kies wat je wilt winnen en doe mee!
Wil je winnen?
Klik op de 'Ja-knop' en geef antwoord op de vraag hiernaast.
JA!

De regels zijn simpel:

In Gitarist 358, januari 2021 vind je alle 30 prijzen die we weggeven wegens ons 30-jarig bestaan! 
Gitarist is in Nederlandse winkels wegens de lockdown moeilijk te verkrijgen, maar als je nog geen abonnee bent kan je wel ook een los nummer bestellen op https://muziekmagazines.nl/gitarist - of neem meteen een abonnement, dan krijg je dit nummer ook nog toegestuurd!

- Op deze pagina geven we steeds een andere prijs weg. Klik op het Ja-embleem rechts en zet in het onderwerp de titel van de prijs van deze dag.

De winnaars worden bij loting getrokken en bekend gemaakt op 1 februari op Gitarist.nl en in de maarteditie van Gitarist (medewerkers van de uitgeverij van Gitarist zijn uitgesloten van deelname).

DE GIVEAWAY VAN DE DAG

 

Blackstar Acoustic:Core30 t.w.v. € 229,-

De Acoustic:Core 30 amp is gericht op singer-songwriters en heeft veel mogelijkheden voor de moderne gitarist, zoals een TRRS-uitgang waarmee je de audio van je gitaar en zang direct naar je telefoon kunt sturen voor een livestream. Voor opnames kun je de ingebouwde vierkanaals usb-audio-interface gebruiken.

Klik op het Ja-embleem rechts en zet in het onderwerp:
Blackstar Acoustic:Core30

Je maakt nu kans op deze mooie prijs wegens 30 jaar Gitarist!

Succes!

(met dank aan Face BE)