aanmelden
Win 2 tickets voor Jared James Nichols concert
di 24 maart Verviers, wo 25 maart Zoetermeer
De geweldige bluesrockgitarist Jared James Nichols komt in maart 2020 voor twee concerten naar de Benelux. Blackstar geeft daar graag twee tickets per venue weg aan de deelnemers aan deze giveaway.
Wil je winnen?
Klik op de 'Ja-knop' en geef antwoord op de vraag hiernaast.
JA!

De Amerikaanse bluesrocker Jared James Nichols (1989) groeide op in Waukesha, de thuisbasis van Les Paul. Nichols wordt zelden gespot zonder zijn zwarte Gibson Les Paul met de bijnaam 'Old Glory'. Zijn muziek is een combinatie van blues en rock in de stijl van Cream, Mountain en Led Zeppelin.

Sinds de release van zijn debuutalbum “Old Glory And The Wild Revival” (2015) toert Jared James Nichols de hele wereld over. Ook opvolger “Black Magic” (2017) is een meesterwerk. Hij komt naar Verviers en Zoetermeer: 

Dinsdag 24 maart, Spirit of 66, Verviers
Woensdag 25 maart, Boerderij, Zoetermeer

Meedingen naar twee tickets? Stuur een mailtje naar giveaway@gitarist.nl en zet in het onderwerp de zaal van jouw keuze, ‘Spirit of 66’ of ‘Boerderij’. Vergeet niet je mobiele nummer te vermelden.

Of klik hiernaast op 'Ja'. 

En geef aan voor welk concert je twee tickets wilt winnen.  

 

Jared James Nichols was vorig jaar te gast bij ons in Aquarium Sessions, in samenwerking met Blackstar, en deed daar een geanimeerd interview. Kijk het terug op onze YouTube-kanalen!

Je kunt meedoen tot 17 maart 2020. Als je gewonnen hebt krijg je de 18de bericht! 

Met dank aan Face voor het ter beschikking stellen van de tickets.