aanmelden
Win een Rockboard Quad 4.2 pedalboard!
Je krijgt er ook een Mod module, gigbag en Solderless patchkabelset bij!
Bij Rockboard pedalboards draait alles om flexibiliteit en maatwerk. Zo kun je niet alleen je pedalen makkelijk verwisselen, je kunt ook kiezen wat voor soort aansluitingen je wilt, in de vorm van een verwisselbare module. De winnaar van deze giveaway mag een van deze modules erbij kiezen! En er is meer...
Wil je winnen?
Klik op de 'Ja-knop' en geef antwoord op de vraag hiernaast.
JA!

De Mod 1 module biedt aansluitingen voor effectloops en voetschakelaars, Mod 2 is voor wie met midi en usb wil werken en Mod 3 is voor singer-songwriters, met o.a. meerdere xlr-aansluitingen. De winnaar van deze giveaway mag een van deze modules erbij kiezen! Ook krijgt hij of zij er een Rockboard Solderless patchkabelset bij waarmee je zelf eenvoudig patchkabeltjes op lengte kunt maken. En ten slotte is er in dit prijzenpakket nog een gigbag waarin je het stevige, lichtgewicht (aluminium) pedalboard veilig kunt vervoeren.            

WIL JIJ DEZE ROCKBOARD SET WINNEN?

Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Uit hoeveel pedalboards bestaat de Rockboard serie?

Je kunt meedoen tot 11 februari 2019.

Uit de inzendingen met het juiste antwoord wordt een winnaar getrokken. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaar wordt telefonisch of per e-mail op de hoogte gebracht. De uitslag wordt bekendgemaakt in het maartnummer van Gitarist.

Met dank aan W-Music Distribution voor het ter beschikking stellen van de set.