aanmelden
Win een Epiphone SG Muse!
Inpluggen en rocken!
De Epiphone SG Muse maakt deel uit van de nieuwe ‘Inspired by Gibson’-collectie en is een moderne versie van de klassieke SG. Doe mee aan de giveaway en maak kans op deze prachtige gitaar!
Wil je winnen?
Klik op de 'Ja-knop' en geef antwoord op de vraag hiernaast.
JA!

Moderne specs van de SG Muse zijn o.a. de twee high-output Alnico Classic Pro humbuckers met volumepots met treble-bleedcircuit zodat je geluid ook helder blijft bij lagere volumes. Verder activeert uittrekken van de transparante ‘speed knobs’ bij de volumeregelaars een coilsplit en bij de toonpots een uit fase-stand  En dan zijn er ook nog zeven nieuwe metallic afwerkingen - ons giveaway-exemplaar is uitgevoerd in Smoked Almond Metallic.

Maar de Muse is ook gewoon een klassieke SG, met een mahonie body en hals, 22 frets in een toets van Indiaas laurier en een mensuur van 628 mm. Waarbij een Graph Tech topkam en een LockTone ABR brug ervoor zorgen dat de gitaar goed op stemming blijft.

WIL JIJ DEZE EPIPHONE SG MUSE WINNEN?

Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Kun je twee andere afwerkingen van de SG Muse noemen?

Je kunt meedoen tot 13 juli 2020. 

Uit de inzendingen met het juiste antwoord wordt een winnaar getrokken. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaar wordt telefonisch of per e-mail op de hoogte gebracht. De uitslag wordt bekendgemaakt in het augustusnummer van Gitarist.

Met dank aan Gibson voor het ter beschikking stellen van de prijs.