aanmelden
Win een Blackstar Silverline Standard!
Je had nog nooit zoveel sounds in een amp!
De Blackstar Silverline Standard is de ideale combo voor thuis, de studio en kleine gigs. Deze 20 watt, 1 x 10 inch combo heeft alle processingpower, klankopties en aansluitmogelijkheden van zijn grotere Silverline broers, maar dan in een compacte, draagbare vorm.
Wil je winnen?
Klik op de 'Ja-knop' en geef antwoord op de vraag hiernaast.
JA!

Met zes voorversterker-voicings (Clean Warm, Clean Bright, Crunch, Super Crunch, OD1 en OD2), zes response-opties (EL84, 6V6, EL34, KT66, 6L6 en KT88 buistypes) en twaalf effecten van studiokwaliteit (modulatie, delay en reverb) aan boord, houdt de Silverline Standard zich staande in elk genre.

En dan zijn er ook nog Blackstars befaamde ISF-regelaar voor een Amerikaans of Brits geluid, en verder aansluitingen voor usb (recording, deep editing), mp3/line in en line out/koptelefoon. Kortom: alles wat een moderne gitarist nodig heeft zit in deze Silverline Standard! 

WIL JIJ DEZE BLACKSTAR SILVERLINE COMBO WINNEN?

Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Uit hoeveel combo’s, tops en speakerkasten bestaat de Silverline serie?

Je kunt meedoen tot 10 februari 2020.

Uit de inzendingen met het juiste antwoord wordt een winnaar getrokken. De winnaar wordt telefonisch of per e-mail op de hoogte gebracht. De uitslag wordt bekendgemaakt in het maartnummer van Gitarist. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 

Met dank aan Face voor het ter beschikking stellen van de combo.