aanmelden
Win een Vox Mini Superbeetle!
Klassieke looks en sounds in een compact formaat
Vox’ Superbeetle mini-ampstack in een hommage aan de krachtige versterkers die The Beatles in hun latere live-jaren gebruikten. Jij kunt deze stack winnen!
Wil je winnen?
Klik op de 'Ja-knop' en geef antwoord op de vraag hiernaast.
JA!

We hebben hier te maken met een intrigerende combinatie van oud en nieuw: een van een Nutube buis voorziene top (goed voor 50 watt op 4 ohm, 25 watt op 8 ohm en 12,5 watt op 16 ohm) en een vintage-stijl, verticaal speakerkabinet. Regelaars zijn er voor bass, treble, gain en level plus de ingebouwde digitale veergalm en Nutube-versterkte tremolo. Aan de achterkant bevindt zich een flat/deep EQ-switch en een koptelefoon/line-out jackuitgang voor geluidloos oefenen en opnemen. De in een verchroomd frame geplaatste speakerkast is slechts 60 cm hoog en bevat een 10-inch Celestion luidspreker.

WIL JIJ DEZE VOX SUPERBEETLE WINNEN?

Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Hoe heet de andere uitvoering van de Vox Mini Superbeetle?

Je kunt meedoen tot 9 september 2019.

Uit de inzendingen met het juiste antwoord wordt een winnaar getrokken. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaar wordt telefonisch of per e-mail op de hoogte gebracht. De uitslag wordt bekendgemaakt in het oktobernummer van Gitarist.

Mat dank aan importeur Voerman voor het ter beschikking stellen van de stack.