Win een Blackstar ID:Core V3 Stereo 40!

Gitarist Extra 21-08-2013 10:08

Deze derde generatie ID:Core modelingamp biedt alles wat je zoekt in een oefenversterker. De Super Wide Stereo-functie zorgt voor een prachtig breed geluid waarbij de nieuwe Cab Rig Lite IR-software je geavanceerde speakerkastsimulaties laat instellen, inclusief microfoonplaatsing. Maar er is (veel) meer...

Nog meer editingmogelijkheden zijn er met de Architect-software voor fijnregeling van de zes voicings (van ultraclean tot zwaar overstuurd) en twaalf effecten (vier reverb- en vier delaytypes, phaser, chorus/flanger, envelopefilter en tremolo) plus patchbeheer.

De ID:Core V3 Stereo 40 is helemaal van deze tijd met zijn 3,5-mm trrs-aansluiting waarmee je hem op je telefoon kunt aansluiten voor livestreaming. De combo is uitgerust met twee 6,5-inch speakers en heeft een vermogen van 40 watt. En omdat hij fullrange is kun je hem ook gebruiken om thuis je muziek weer te geven.

WIL JIJ DEZE BLACKSTAR WINNEN?

Geef antwoord op de volgende vraag:

Hoe heet Blackstars befaamde EQ-regelaar die ook op deze ID:Core V3 niet ontbreekt?

Je kunt meedoen tot 12 juli 2021.

Uit de inzendingen met het juiste antwoord wordt een winnaar getrokken. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaar wordt telefonisch of per e-mail op de hoogte gebracht. De uitslag wordt bekendgemaakt in het augustusnummer van Gitarist.

Met dank aan Face voor het ter beschikking stellen van de prijs.

Wil je winnen?
Klik op de 'Ja-knop' en geef in je mail antwoord op de vraag.
JA!
zoeken
zoeken