Taylor presenteert haar luxe vlaggenschip, de Builder's Edition 814ce

Taylor presenteert haar luxe vlaggenschip, de Builder's Edition 814ce

De Grand Auditorium in luxe vorm

Wie zich een Taylor voorstelt komt al snel bij de 814 uit: de Grand Auditorium bodyvorm met palissander achterkant en een sparren top in luxe uitvoering. Niet vreemd dus, dat het merk uit San Diego di.....meer »»

Gitaarbeurs met workshops op het Bridge Guitar Festival, met meer dan 70 merken + 10 workshops + Sjako! concert, 13 mei 2023

De Bridge Guitar Convention in Muziekgebouw Eindhoven, 11.00-17.30u

Je kan ze bewonderen, voelen, uitproberen en zelfs, als je wilt, aanschaffen. 20 standhouders presenteren maar liefst 76 merken gitaren, gitaarversterkers, gitaarsnaren en accessoires in het prachtige.....meer »»

Gitaarspelen zoals Metallica: thrashmetal - ESP School Of Metal met Kevin Storm

Episode 1 van een vijfdelige videoserie

Gitarist presenteert de videoserie ESP School Of Metal: vijf lesvideo’s waarin je metalgitaar in vijf verschillende stijlen leert spelen, geschikt voor elk niveau. De perfecte gitarist voor dit proj.....meer »»

Inschrijving geopend voor De Earring & Ik - Doe mee aan het afscheidsconcert voor de Golden Earring in Ahoy

En steun Stichting ALS Nederland

Nederlands grootste rockband, Golden Earring, heeft voortijdig moeten stoppen, want gitarist George Kooymans lijdt aan ALS. Daardoor heeft de band geen afscheidsconcert kunnen geven voor de fans. En d.....meer »»

Bruisende gitaarbeurs en zinderende workshops op Guitar Convention tijdens het Bridge Guitar Festival afgelopen weekend

Workshops van jazz tot metal en een beurs met vintage gitaren tot de nieuwste modellen en stapels effecten om uit te proberen

'Wat een heerlijk relaxte sfeer op deze beurs', riep iemand ons toe. 'Ik kreeg tranen in mijn ogen van het spel van Reinier Baas', zei iemand anders, zich naar huis reppend om uit te proberen wat hij .....meer »»

13 mei 2023: Bridge Guitar Convention: 10 workshops, concert Sjako! en grote gitaarbeurs in Eindhoven

Onderdeel van het Bridge Guitar Festival Eindhoven: 10-14 mei

Van 10 tot 14 mei staat Brainport Regio Eindhoven in het teken van de gitaar: meer dan 50 concerten, van klassiek tot metal, van Stochelo Rosenberg tot Steve Vai, talkshow Guitar Inside, een Jeugd Git.....meer »»

Bridge Guitar Festival tips en timetables - 10 tot en met 14 mei 2023 in Eindhoven

91 programma-items op 19 podia, vijf dagen lang!

We tellen maar liefst 91 programma-items op 19 locaties in en om Eindhoven tijdens het Bridge Guitar Festival dat komende woensdag 10 mei om 12.30 uur van start gaat met een lunchconcert van Bram van .....meer »»

Programma Bridge Guitar Festival - 10 t/m 14 mei - 50+ concerten, gitaarbeurs, workshops, talkshows en meer! In en om Eindhoven

Van Reinier Baas tot Steve Vai, met een gitaarbeurs en workshops, en tal van andere activiteiten

Het Bridge Guitar Festival. Dat is een ongelofelijke hoeveelheid gitaarevenementen in 5 dagen in mei: meer dan 50 concerten, een tiental workshops, een gitaarbeurs, talkshow Guitar Inside en nog veel .....meer »»

ESP School of Metal Giveaway! Win een LTD gitaar!

Bij iedere episode van Kevin Storm's videoserie ESP School of Metal geeft ESP een gitaar weg

Bij Episode 1 van de ESP School of Metal geeft ESP een LTD gitaar weg ter waarde van € 743,-. Wil je de gitaar winnen, geef dan antwoord op de vraag! .....meer »»

Heroes Nights op het Bridge Guitar Festival - wo 10-5 rock centraal, do 11-5 jazz & fusion

In Effenaar en Muziekgebouw Eindhoven, met Leendert Haaksma, Vedran Mircetic, Menno Gootjes, Martijn van Iterson, Reinier Baas en Richard Hallebeek

Twee avonden in het Bridge Guitar Festival dat van 10 tot en met 14 mei plaatsvindt in Eindhoven hebben de titel Heroes Night gekregen: de Heroes Night in de Effenaar, woensdag 10 mei, rockgeoriëntee.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken