Lari Basilio in september voor twee Laney-clinics naar Nederland

Lari Basilio in september voor twee Laney-clinics naar Nederland

26-9 De Snaar in Heerenveen en 27-9 Kauffman’s Guitar Store, Alphen aan den Rijn

Shredden gaat Lari Basilio net zo makkelijk af als het spelen van een funky fusionlick. Luister maar naar ‘Your Love’, haar derde, voornamelijk instrumentale album. De Braziliaanse gitariste kom.....meer »»

Takamine Global Line: betaalbaar vakmanschap

Stage ready dreadnougths en NEX-modellen van verschillende houtsoorten

Takamine’s nieuwe Global Line gitaren zijn ideaal voor zowel beginners als gevorderde gitaristen en bieden uitzonderlijk speelcomfort en een mooie afwerking tegen een scherpe prijs......meer »»

ESP School of Metal Giveaway! Win een LTD gitaar!

Bij iedere episode van Kevin Storm's videoserie ESP School of Metal geeft ESP een gitaar weg

Bij Episode 5 van de ESP School of Metal geeft ESP weer een LTD gitaar weg ter waarde van € 743,-. Wil je de gitaar winnen, geef dan antwoord op de vraag! .....meer »»

Videotutorial van Bertolf van de track Team Hoover van zijn aanstaande nieuwe album

Bertolf nam Bluefinger op met de beste bluegrass-muzikanten van Nashville

Voor Bertolf is het allemaal met bluegrass begonnen: hij was er als kind al door gegrepen. Het moest dus een keer gebeuren dat hij met een bluegrassplaat zou komen. En die plaat is er nu. Bertolf vond.....meer »»

Gitaarspelen zoals Gojira: metalcore - ESP School Of Metal met Kevin Storm

Episode 5 van een vijfdelige videoserie

Gitarist presenteert de videoserie ESP School Of Metal: vijf lesvideo’s waarin je metalgitaar in vijf verschillende stijlen leert spelen, geschikt voor elk niveau. De perfecte gitarist voor dit proj.....meer »»

Restauratie van een Epiphone Byron

De Klassiekers - Gitarist 391, oktober 2003

In Gitarist 391 (oktober 2023) staat in de rubriek De Klassiekers een Epiphone archtop centraal, het 15 inch Byron model. Deze gitaar is afgelopen jaar gerestaureerd door luthier Wout Bosma. Hier lees.....meer »»

Eerste namen en merken bekend gemaakt voor Amsterdam Guitar Heaven 2023 - Workshopfestival en Gearshow Gitaar & Bas op 25 november 12.00-19.00u

Workshops en beurs in één op een zaterdag overdag in november

Op zaterdag 25 november vindt in Q-Factory Amsterdam de zesde editie plaats van Amsterdam Guitar Heaven, de mooie combinatie van de Gearshow Gitaar & Bas en zinderende workshops en clinics voor gitaar.....meer »»

Vintage Veenendaal, zaterdag 23 september

Najaarsshow verwacht weer veel bezoekers, standhouders en gitaren

Traditiegetrouw vindt eind september de najaarseditie van de Vintage Guitar Show in Veenendaal plaats, Europa’s grootste beurs voor vintage gitaren......meer »»

Release van de Week: Traversus - The Only Way Is Through

Vandaag verschenen: 2 september 2023

'The Only Way Is Through' is de eerste EP van Traversus. Er is echter nergens aan te horen dat het om een debuut gaat; de jonge band uit Emmen laat een verrassend volwassen sound horen, die ergens tus.....meer »»

Gitaarspelen zoals At The Gates: deathmetal - ESP School Of Metal met Kevin Storm

Episode 4 van een vijfdelige videoserie

Gitarist presenteert de videoserie ESP School Of Metal: vijf lesvideo’s waarin je metalgitaar in vijf verschillende stijlen leert spelen, geschikt voor elk niveau. De perfecte gitarist voor dit proj.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken