Actie van Star's Music - 'Paradijs voor Gitaristen'

Actie van Star's Music - 'Paradijs voor Gitaristen'

Betaal je aankoop in 3x zonder kosten

Star's Music in Brussel biedt 250 m² aan van gitaren en basgitaren: elektrische en akoestische instrumenten, versterkers, effecten, kabels, accessoires... Ze hebben momenteel een actie lopen dat je j.....meer »»

Hocus Pocus 50 jaar - De briljante riff en virtuoze solo's van Jan Akkerman - en First Reaction videos

Hocus Pocus kwam uit in 1971 - de live video van Midnight Special gaat nu in 2021 viral

Hocus Pocus is het iconische nummer van Focus dat inmiddels haar 50ste verjaardag viert. We staan stil bij het fenomenale spel van Jan Akkerman, onlangs 75 geworden, op zowel de studioversies als de b.....meer »»

Gitarist videoverslag: Ibanez 2022 modellen!

Akoestisch en elektrisch

Ook dit jaar is er geen NAMM Show in januari waar we al het productnieuws kunnen bekijken. Daarom nodigde fabrikant/distributeur Hoshino ons uit in hun ruime showroom in Mijdrecht om alle nieuwe Ibane.....meer »»

Nieuwe James Hetfield Snakebyte onder de 2022 modellen van ESP

Maar liefst 46 nieuwe modellen voor het komende jaar

Onder de naam 'ESP Presents 2022 Phase 1' heeft de Japanse gitaarbouwer 46 nieuwe modellen gepresenteerd, waaronder twee versies van de Snakebyte Camo, de signaturegitaar van Metallica frontman James .....meer »»

Andy Tielman (75) overleden

Peetvader van de nederrock leed aan maagkanker

De eerste Nederlandse gitaarheld is afgelopen donderdag overleden. De gitarist en zanger van The Tielman Brothers leed al een aantal jaar aan maagkanker......meer »»

John Mayer: "De SE heeft het geluid en gevoel van de Amerikaanse Silver Sky."

Eindelijk is er een PRS SE Silver Sky

PRS heeft de langverwachte SE-versie van de John Mayer Silver Sky signature aangekondigd. Op een betaalbare versie werd gehoopt sinds de Silver Sky in de Core-serie uitkwam, maar dit is geen exacte ko.....meer »»

KOOPGIDS akoestische gitaarsnaren ‘Ernie Knows Acoustic’

Welke Ernie Ball snaren kies ik voor mijn akoestische gitaar?

Ernie Ball maakt meer dan 200 verschillende types snaren in een groot aantal materialen, snaardiktes en stijlen, zowel elektrisch, akoestisch als klassiek. Of je nu een beginner bent of een profession.....meer »»

De Nederbiet van Dave von Raven

The Kik in de theaters - en in Gitarist 271!

Dit najaar brengt The Kik in het theater een ode aan de Nederlandstalige beatmuziek uit de jaren 60: De Veelste Grote Nederbiet Show. Gitarist bezocht frontman Dave von Raven (32) in het stijlvolle n.....meer »»

De 13 beste gitaartuners van 2021

Van clip-ons tot pedalen

Een goed stemapparaat is essentieel voor elke gitarist. Om zelf in tune te spelen, maar ook om ervoor te zorgen dat je op een lijn zit met je band. We selecteerden de 13 beste tuners van dit moment! .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken