LTD presenteert de Arctic Metal Serie

LTD presenteert de Arctic Metal Serie

En de ESP LTD Deluxe Series nu met stainless steel frets

Begin dit jaar voegde ESP Guitars een witte tegenhanger toe aan hun succesvolle Black Metal Series. De LTD Arctic Metal Series. Bovendien presenteert het Amerikaanse merk de ESP LTD Deluxe 1000 serie .....meer »»

PRS brengt Hendrix-versterker uit

PRS HX 50 & HX 100

PRS brengt de HX versterkerserie uit, gebaseerd op de gemodificeerde Marshall die Jimi Hendrix gebruikte op Woodstock......meer »»

De 13 beste gitaartuners van 2021

Van clip-ons tot pedalen

Een goed stemapparaat is essentieel voor elke gitarist. Om zelf in tune te spelen, maar ook om ervoor te zorgen dat je op een lijn zit met je band. We selecteerden de 13 beste tuners van dit moment! .....meer »»

Julian Lage en zijn Collings 470 JL signaturegitaar.

Video's en meer bij het interview in Gitarist

Julian Lage brengt met ‘Squint’ zijn eerste album uit op het prestigieuze Blue Note-label. Hij nam het met zijn trio op in het jaar van covid en rassenrellen.In Gitarist 364, juli 2021, spreken we.....meer »»

Nieuwe video’s in de videosectie van Gitarist.nl

Steve Vai, Paul Davids, Strat- en Tele Challenges, de nieuwe Ibanez headless en meer

n de videosectie van Gitarist.nl vind je een prachtige hoeveelheid door de Gitarist-redactie geselecteerde video’s. Scroll er lekker doorheen en je vind veel moois......meer »»

Boss komt met nieuwe synth-gitaar

EURUS GS-1 Electronic Guitar

Boss heeft een lange geschiedenis met gitaarsynths, of het nu is in de vorm van externe effecten, of ingebouwd in een gitaar. Met de nieuwe EURUS GS-1 Electronic Guitar brengt het Japanse merk dit con.....meer »»

North Sea Jazz Downtown live & streaming

Vrijdag 9 juli tot en met zondag 11 juli - live streams en best of the past video's blijven 72 uur staan

Het North Sea Jazz festival mag dan voor de tweede keer niet doorgaan, de euforie bij de muzikanten die op de eerste dag van North Sea Downtown optreden is groot. Kurt Rosenwinkel na ovationeel applau.....meer »»

25 jaar Marble Amps!

Een kwart eeuw kwaliteitsversterkers

Marble Amps, het boetiekmerk uit Renkum, viert in juli 2021 zijn 25-jarig jubileum. Opgericht door Arie Jan Folkerts in 1996 onder de naam FNS Tube Technologies, heeft het bedrijf naast het repareren .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken