ESP-signatures met Metallica op tour door Europa

ESP-signatures met Metallica op tour door Europa

De Vulture en de KH-V zijn er nu ook in LTD-versies

Metallica tourt tot en met 14 juli door Europa en James Hetfield en Kirk Hammett hebben daarbij natuurlijk een hele set ESP-gitaren in het rek staan. Hetfield's Vulture en Hammett's KH-V zijn er nu oo.....meer »»

Jet Guitars - de series en de test van de JS-850 FR

Hard rocking axes

Jet Guitars heeft maar liefst negen verschillende series die een breed scala aan modellen omvatten. De gitaarontwerpen zijn veelal bekend, maar veel aandacht gaat uit naar de uitvoering met vaak mooie.....meer »»

Gitaarbeurs, masterclasses en workshops op Bridge Guitar Convention zaterdag 1 juni in Eindhoven

Check hier het tijdschema, de gitaristen en de merken op de beurs

Muziekgebouw Eindhoven is op zaterdag 1 juni een en al gitaar! Met masterclasses in de Kleine Zaal en Zaal M, workshops waaraan je mee kan doen in de Grote Zaal en een enorme gitaar- en basbeurs in de.....meer »»

Doe mee aan de workshops op de Bridge Guitar Convention, zaterdag 1 juni, Muziekgebouw Eindhoven

Workshops Modern Songwriting, Rock Guitar Orchestra en Shoegaze Soundscapes

Het is bijna zover. De 2e editie van de Bridge Guitar Convention staat voor de deur in Muziekgebouw Eindhoven. Op zaterdag 1 juni presenteren we naast een geweldig programma van masterclasses en heel .....meer »»

Reportage Bridge Guitar Convention 2024 - beurs, masterclasses en workshops

Bruisend Muziekgebouw Eindhoven

Op zaterdag 1 juni kwam de Nederlandse gitaarwereld bij elkaar in Muziekgebouw Eindhoven voor de tweede editie van de Bridge Guitar Convention, waar workshops, masterclasses en de gitaar- en basbeurs .....meer »»

Masterclass én concert Matteo Mancuso op Bridge Guitar Festival zaterdag 1 juni

In de middag masterclass voor Yamaha, ’s avonds concert met zijn band

Hij is dé gitarist van het moment. Matteo Mancuso (27) oogst wereldwijd lof voor zijn waanzinnige innovatieve techniek. Hij combineert elementen van shred, jazz en klassiek in een complexe stijl, die.....meer »»

Transcriptie Hotel California en interview Joe Walsh

Op weg naar de laatste concerten van de Eagles op 13 en 15 juninin de Gelredome

De laatste shows van de The Long Goodbye-tour van de Eagles vinden plaats in de Gelredome in Arnhem, op 13 en 15 juni. Natuurlijk met levende legende Joe Walsh. Gitarist sprak hem voorafgaand aan het .....meer »»

Er is momenteel geen giveaway

.....meer »»

Kane doet Ziggo try-out in Q-Factory Amsterdam 25 mei

Kaartverkoop begint 8 mei 10.00 uur

Ze zijn al weken aan het repeteren in Q-Factory, ja, het pand waar we met onze redactie gevestigd zijn. Niet dat we ze opmerken, want ze schieten steeds meteen de studio in! Maar ze komen naar buiten .....meer »»

Boss Katana reeks geheel vernieuwd

Derde generatie van de populaire versterkerreeks

Jaren geleden verving de Katana reeks - genoemd naar een Japans zwaard - de Roland Cube versterkers. Tegelijk veranderde de naam op het logo van Roland naar Boss. Met de Gen 3 is de hele reeks up-to-d.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken