Workshopfestival Amsterdam Guitar Heaven 2022 - zaterdag 26 november, 12.00-19.00u

Workshopfestival Amsterdam Guitar Heaven 2022 - zaterdag 26 november, 12.00-19.00u

Gearshow Gitaar & Bas en workshops met de beste gitaristen en bassisten in Q-Factory Amsterdam

Zaterdagmiddag 26 november van 12 tot 7 kun je genieten van 22 workshops in vijf zalen van Q-Factory, van 52 merken die exposeren op de Gearshow Gitaar & Bas, en een slotconcert om 18.00 uur van de Ru.....meer »»

Steve Vai & Metropole Orkest op Bridge Guitar Festival

Groots opgezet gitaarfestival in Eindhoven 10 t/m 14 mei 2023

BRIDGE, 5 DAYS OF EVERYTHING GUITAR. Zo kondigt dit nieuwe, groots opgezette gitaarfestival haar eerste editie aan, die van 10 tot en met 14 mei gaat plaatsvinden op tal van locaties in Eindhoven. N.....meer »»

Earth & Fire-gitarist Chris Koerts overleden

Samen met zijn tweelingbroer Gerard scheef hij de meeste hits van de band

Chris Koerts, voormalig gitarist van Earth & Fire, is gisteren op 74-jarige leeftijd overleden. Samen met zijn tweelingbroer Gerard vormde hij het hart van de band, die met frontvrouw Jerney Kaagman v.....meer »»

Dat was een mooie Amsterdam Guitar Heaven editie!

Pedals & Sounds workshops en een gearshow vol effecten

Op 26 november 2022 vond Amsterdam Guitar Heaven plaats in zes zalen van Q-Factory, met Workshopfestival, de Gearshow Gitaar & Bas en een concert van de Ruben Hoeke Band. Super om zo veel van onze lez.....meer »»

Gearshow Gitaar & Bas op Amsterdam Guitar Heaven 2022, za 26 november 12.00-18.00u

54 merken op deze gitaarbeurs - om te bekijken en uit te proberen

Zaterdag 26 november tussen 12 en 7 is er de zesde editie van Amsterdam Guitar Heaven in Q-Factory Amsterdam, met heel veel merken op de Gearshow Gitaar & Bas, een Workshopfestival met als centraal th.....meer »»

De Carey Standard & St. John Elite van PJD Guitars getest

De gitaren van het Engelse PJD Guitars worden pas sinds 2010 gemaakt. Hun lijn beslaat nu drie modellen in diverse uitvoeringen. Door verschillende concepten van gitaarbouw te combineren komen ze tot .....meer »»

Gearshow en Workshopfestival op Amsterdam Guitar Heaven 2022, za 26 november, 12.00-19.00umber

In 8 zalen van Q-Factory Amsterdam

Zaterdag 26 november tussen 12 en 7 is er de zesde editie van Amsterdam Guitar Heaven in Q-Factory Amsterdam, met heel veel merken op de Gearshow Gitaar & Bas, een Workshopfestival met als centraal th.....meer »»

Gitaarworkshop Vedran Mirčetić van De Staat, op Amsterdam Guitar Heaven 2022

Workshop Pedals & Sounds in Q-Factory Amsterdam

Er zijn weinig gitaristen in Nederland die zo goed bij het thema ‘Pedals & Sounds’ van Amsterdam Guitar Heaven passen als De Staat-gitarist Vedran Mirčetić. Naarmate de muziek steeds elektronisc.....meer »»

De 13 beste gitaartuners van 2021

Van clip-ons tot pedalen

Een goed stemapparaat is essentieel voor elke gitarist. Om zelf in tune te spelen, maar ook om ervoor te zorgen dat je op een lijn zit met je band. We selecteerden de 13 beste tuners van dit moment! .....meer »»

Ruben Hoeke Band doet slotconcert op Amsterdam Guitar Heaven

Komende zaterdag 26 november 18.00u in Q-Factory Amsterdam

Hij viert dit jaar zijn 30-jarig speeljubileum. Een goed moment om hem te vragen voor een workshop tijdens Amsterdam Guitar Heaven en voor het slotconcert met zijn Ruben Hoeke Band, komende zaterdagmi.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken