Ed Struijlaart's 'Gitaarmannen - De Podcast' - alle afleveringen op rij

Met Gitarist werken we samen met Gitaarmannen De Podcast

Events 17-04-2024 07:04

In 'Gitaarmannen, De Podcast' praat gitarist Ed Struijlaart met zijn favoriete NL en B gitaristen (m/v) over hun leven en muziek, met de liefde voor de gitaar als rode draad. De podcast is natuurlijk in audio te beluisteren in je favoriete podcast-app, maar zeker ook te zien op Youtube, inmiddels uitgegroeid tot een geweldige videoserie van 66 afleveringen.

Check hier alle afleveringen tot dusverre, 66 maar liefst, van Spike tot en met Bert Meulendijk. Met fantastische gesprekken inclusief gitaarspel van Jett Rebel, Jac Bico, Arnold van Dongen, David Piedfort, Rob Winter, Paskal Jacobsen, Erwin Java, Jan Akkerman, Jack Pisters, Wesley Nuis, Tom Morello, Ruben Hoeke, Chuck Leavell, Waylon, Pablo van de Poel, en vele anderen!

Gitarist is partner van deze podcast.

Op 19 maart 2019 lanceerde gitarist Ed Struijlaart zijn podcastserie Gitaarmannen. Spike was de eerste gitarist die hij ontving.

Bij uitkomen van Gitarist mei 2024 presenteert Ed Struijlaart de 66e aflevering, met Bert Meulendijk, die onlangs de titel All Time Favorite verkreeg bij de Gitarist Poll Awards. 

Bij uitkomen van Gitarist april 2024 presenteerde Ed Struijlaart de 65e aflevering, met Marcel Singor.

  

Bij uitkomen van Gitarist maart 2024 presenteerde Ed Struijlaart de 64e aflevering, met BJ Baartmans. 


Gitarist werkt vanaf dit jaar samen met Gitaarmannen, dus je zal op deze plek en ons magazine regelmatig horen wat er allemaal voorbij komt in de podcastserie.

Bij deze alle 64 afleveringen uit vier jaar 'Gitaarmannen, de Podcast', zoals je ze op Youtube vinden kan (abonneer je op het kanaal!), maar je kunt de podcast natuurlijk ook beluisteren en soms ook bekijken op je favoriete podcastplatform! 

Enjoy!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

zoeken
zoeken