Gitarist 368, november 2021

Trots presenteren we in deze editie de Amsterdam Guitar Heaven special, met alle achtergronden bij dit spectaculaire gitaar-event op zaterdag 20 november. Onderdeel van het event is ook de albumreleaseshow van Leendert Haaksma, die synchroon met het verschijnen van deze editie Gitarist zijn album 12 Combustions uitbrengt. Vanzelfsprekend een uitgebreid cover-interview. Wij brengen bovendien exclusief vier video’s uit die we bij de studio-opnames maakten.

In de testsectie deze maand twee koploze modellen van Ibanez, een Da Capo designcombo, steelstrings met een extra klankgat in de zijkant van Gibson, een Memory Man-type delay voor deze tijd van J Rockett en van Source Audio een geavanceerd EQ- en synthpedaal.

Verder spreken we in dit nummer met Dennis Huige over het volledig akoestische (en Nederlandstalige) nieuwe album van Racoon en met Richie Faulkner over het 50-jarige jubileum van Judas Priest. Ook interviews met Wies, Dave Keuning en Vetrar Draugurinn en productnieuws van Fender, Orange, ESP, Boss.

«« Gitarist 369, december 2021
zoeken
zoeken