Radial Tonebone PZ-pedalen en Bassbone

Vier pedalen uit het Radial-productpakket

Merknieuws 19-10-2012 12:10

Wat hebben Steve Lukather, Eric Johnson, Joe Satriani en Gary Moore met elkaar gemeen? Ze maken alle vier gebruik van de producten van de Canadese fabrikant Radial. In dit artikel belichten we in het kort vier pedalen uit de Tonebone-serie, de PZ-Deluxe, PZ-Pre, PZ-Select en de Bassbone. Als extra informatie bij de advertentie in Gitarist 260, pagina 7.

Radial biedt een groot scala aan producten voor gitaristen en bassisten. Klik hier voor de informatie op de website van importeur PB Music. In dit nieuwsartikel komen in het kort vier producten aan bod.

Radial Tonebone Bassbone

De Bassbone van Radial is een bass preamp die ontworpen is als 'commandocentrum' voor je bas. Hij heeft twee onafhankelijke kanalen met niveauknoppen en een eq, waardoor je met twee basgitaren op het podium kan spelen en daartussen snel kan schakelen. De Bassbone heeft ook een ingebouwde direct box welke je geluid direct naar de mixer stuurt, plus een aparte uitgang voor een stemapparaat.  

Radial Tonebone PZ-PRE
Een 2-kanaals instrument voorversterker voor de akoestische muzikant die controle over je geluid geeft, zowel op het podium als bij studio-opnames.  De twee ingangen zijn te selecteren met een voetschakelaar. Elke ingang heeft een eigen volumeregeling en een tien mega-Ohm piëzo buffer voor een optimaal signaaloverdracht. 

Radial Tonebone PZ-Deluxe 
Pedaal met pre-amp en uitgebreide toonrgeleing voor akoestische gitaar, contrabas, viool en andere akoestische instrumenten. 

Radial Tonebone PZ-Select
Een pedaal, bedoeld voor de nieuwste series elektrische gitaren en bassen met zowel magnetische als piezo pickups. 

Klik hier voor meer informatie op de site van Radial.  

Bekijk hier de demovideo's op het YouTiube-kanaal van Radial

zoeken
zoeken