Nik Huber clinic bij Max Guitar in Den Haag

Duitse boetiekbouwer geeft Clinic bij Max Guitar

Merknieuws 06-06-2014 09:06

Op zaterdag 7 juni komt Nik Huber naar Den Haag voor een clinic bij Max Guitar. Het zal daarbij niet alleen om de gitaren van Huber gaan, maar hij zal ook optreden met zijn Foo Fighters tribute band, de Fight Footers.

Nik Huber begon in 1995 met het bouwen van gitaren. Inmiddels heeft hij veel bekendheid gekregen door zijn mooie ontwerpen en kwalitatief hoogstaande gitaren (zie de foto van de Krautser), maar ook door zijn aanwezigheid op de Musikmesse en NAMM beurzen. Tegenwoordig werkt Huber niet meer alleen, maar produceert hij met een team van vijf man rond de 230 handgemaakte gitaren per jaar. Zijn werkplaats is gevestigd in Rodgau, vlakbij Frankfurt.

Clinic en optreden
Op zaterdag 7 juni komt Huber dus naar Nederland om bij gitaarspeciaalzaak Max Guitar vanaf 14.00 uur een clinic te geven. Natuurlijk zullen er ook veel Nik Huber gitaren te zien en uit te proberen zijn en zal Huber achtergrond informatie geven over zijn gitaren. Bijzonder aan deze clinic is dat Huber zijn band Fight Footers (een Foo Fighters tribute band) meeneemt, zodat je de gitaren ook live kan horen. Zie hier een introductie van de Fight Footers: 

zoeken
zoeken