Blackstar ID:Core combo's

Flexibel, intuïtief en geweldige stereo sounds

Merknieuws 22-05-2014 11:05

De Blackstar ID:Core combo's zijn de ideale versterkers voor de beginnende gitarist. Voorzien van een prachtig breed stereogeluid stimuleert de versterker het speelplezier dat nodig is bij de eerste schreden op het gitaarpad!

De Blackstar ID:Core serie bestaat uit drie vrijwel identieke modellen, de Stereo 10, Stereo 20 en Stereo 40, die verschillen in vermogen, respectievelijk 2 x 5, 2 x 10 en 2 x 20 watt. De combo's bieden met zes ‘voices’ alle basisgeluiden die je ooit nodig zult hebben: Bright Clean, Warm Clean, Crunch, Super Crunch, OD 1 en OD2. Deze worden aangevuld door maar liefst twaalf effecten, waaronder meerdere delays, modulaties en reverbs, en Blackstars befaamde ISF-regelaar, waarmee je je geluid van Brits naar Amerikaans kunt draaien en vice versa. Per voice kan er een patch worden opgeslagen en meer zelfs als de optionele FS-11 footcontroller wordt gebruikt (alleen bij de Stereo 20 en 40). 

Insider software
Dankzij een lijningang voor een mediaspeler kun je met je favoriete tracks meespelen en een koptelefoonuitgang met speakersimulatie laat je in stilte oefenen. Via de aanwezige USB-aansluiting kun je rechtstreeks op je computer opnemen en de gratis Insider software maakt niet alleen ‘deep editen’ van de ID:Core mogelijk, maar laat je ook sounds uitwisselen in de Blackstar Online Community en tevens gratis artiestenpatches downloaden.

Ook voor gevorderden
Met een Blackstar ID:Core combo kunnen beginners hun versterker in ieder geval niet meer de schuld geven als ze slecht klinken. Maar ook voor voor ervaren gitaristen die een betaalbare, kleine combo zoeken met een reeks geweldige, makkelijk opneembare geluiden zijn de ID:Cores een meer dan interessante optie.  

Bekijk hier een demo van de ID:Core Stereo 40 waarin je alle mogelijkheden van de versterker kunt horen. 

 

 

In deze twee video's wordt gedemonstreerd hoe je een ID:Core combo kunt opnemen met je computer. De eerste video is voor Macs, de andere voor pc's. 

 

zoeken
zoeken