Mesa Boogie Mark Five: 25

De kleinste Mark ooit

Merknieuws 24-09-2014 12:09

Twee bekende versterkers gecombineerd tot een expressieve eenheid. De Mesa Boogie Mark Five: 25 is een draagbare versterker met uitgebreide mogelijkheden.

De Mark Five: 25 combineert de voorversterker van de laatste en meest uitgebreide Mark serie incarnatie, de Mark V, met een Dyna-Watt eindversterker zoals we kennen van onder andere de Express Plus 5:25 versterker. Dat levert een top op die bescheiden is in afmetingen, maar wel erg veel mogelijkheden biedt.

De versterker heeft twee EL84 buizen in de eindtrap en maar liefst zes 12AX7 voorversterkerbuizen en is in te stellen op een vermogen van 25 of 10 watt. Je hebt de beschikking over twee kanalen met op elk kanaal een aantal opties. Zo heeft het eerste kanaal de standen clean, fat en crunch. Kanaal 2 biedt meer scheurgeluid met de Mark IIC+, Mark IV en Xtreme modes. Verder kun je het geluid nog bijstellen met een vijf band grafische EQ. Verder heeft de versterker een buizengestuurde reverb, effect loop en cabinet simulator met hoofdtelefoon uitgang. Hij wordt geleverd met voetschakelaar.

In deze video kan je horen hoe de verschillende settings klinken:

Voor meer info, zie: www.mesaboogie.com en www.voerman.nl

zoeken
zoeken