AMPLIFi TT gitaarprocessor

Uit de speelgoedwinkel van Line 6

Merknieuws 28-11-2014 12:19

Nog geen jaar geleden introduceerde Line 6 de Amplifi versterker. Op de Musicmesse kwam daar de pedaalversie van uit en nu is er met de TT een desktopversie van dit slimme modelingsysteem.

De AMPLIFi TT is een klankprocessor voor gitaar die je op elk willekeurig speakersysteem of hifi set kunt aansluiten. Zo kun je in elke ruimte waar luidsprekers staan versterkt gitaar spelen. Daarnaast kan hij ook via Bluetooth muziek streamen, zodat je kunt meejammen met je muziek, kunt oefenen en zelfs kan opnemen. Dat opnemen gebeurt met een USB-verbinding naar Mac, PC of iOS.

De AMPLIFi TT is voorzien van een DSP processor die 200 verschillende versterkers nabootst. Je kan kiezen uit een paar duizend presets die door professionals zijn gemaakt. Met de AMPLIFi Remote app kun je tevens presets van andere gebruikers laden op je Android of iOS. Deze app kan bovendien de juiste klank bij een nummer uit je muziekbibliotheek kiezen. In feite zijn de functies gelijk aan de Amplifi versterker, alleen heeft dit desktopapparaat geen ingebouwde luidspreker.

Bekijk hier de video van de AMPLIFi versterker:

Klik hier voor meer informatie op de site van Line 6.

zoeken
zoeken