Revalver 4: nieuwe ampmodellen

Angel modules plus Metal Pack Bundle

Merknieuws 03-12-2014 15:46

Gebruikers van Peavey's Revalver 4 versterkersoftware hebben nu nog meer keuze in de Revalver Amp Store dankzij de nieuwe Angel versterker- en kabinetmodule, en een bundel metalamps en -pedalen.

De Angel PBII versterkermodule heeft vier kanalen voor clean, crunch en twee verschillende highgaingeluiden. Met de mid focus-schakelaar kun je het midden extra nadruk geven voor krachtige solo’s en in een noisegate is ook voorzien.
Bij deze ampmodule horen, in een aparte kabinetmodule, drie Angel speakerkastsimulaties: de Standard 4x12 Straight, Retro 4x12 Straight en Cassic 210 Combo.

Angels and Demons
Naaste de nieuwe Angels introduceert Peavey ook een pakket met versterker- en pedaalmodellen die vooral bij de metalgitaristen in de smaak zullen vallen. De Metal Pack Bundle omvat namelijk een een greep uit populaire metalversterkers uit allerlei metalsubgenres. Het pakket bestaat uit de 6505+ en 3120+ amp (beide op echte versterkers van Peavey gebaseerd), en de nieuwe Angel PBII en de Demon. Als je met deze versterkers nog niet genoeg kunt scheuren, heeft de bundel ook nog de Black Death distortionpedaal in huis, samen met de Käften noisgate om eventuele ongewenste bijgeluiden te elimineren.

Bekijk hier een demo van de nieuwe modellen:

Kijk voor meer informatie over Revalver op www.peavey.com

zoeken
zoeken