Music Man komt met nieuwe fretloze bas.

Klassieke fretloze StingRay in gelimiteerde oplage.

Merknieuws 16-10-2019 10:12

Music Man was het tweede kindje van uitvinder Leo Fender nadat hij Fender verkocht aan CBS. De bassen hebben generaties bassisten voortgebracht en zijn op menig plaat te horen. Nu komt er een gelimiteerde editie van een klassieker.

Je herkent de sound van de Music Man StingRay binnen een nanoseconde. Veel laag, scherp en ontzettend veel punch. Louis Johnson, John Deacon, Pino Palladino, Flea, Tony Levin en onze eigen Peter Slager zijn slechts een handjevol bassisten die op een StingRay hebben gespeeld. Maar ook de fretloze versie hiervan geniet enige bekendheid. Pino Palladino speelde hiermee bij Paul Young, Elton John, Nine Inch Nails en ook bij bands als Simple Minds en Talk Talk was een fretloze StingRay te horen.

Nieuw Jasje
De Ball Family Reserve fretless StingRay, zoals de volledige titel luidt, heeft de bekende moeressen body maar zonder slagplaat en een gevlamde esdoorn nek met een glossy finish en lichtgewicht custom Ernie Ball Music Man locking stemmechanieken. Je moet er wel snel bij zijn want er zijn er maar 106 gemaakt.

Website Music Man

 

 

zoeken
zoeken