Productnieuws 2021: Universal Audio

Voor het eerst drie effectpedalen van UA

Merknieuws 27-01-2021 13:18

Studiogigant Universal Audio brengt voor het eerst drie gitaarpedalen uit: de Golden Reverberator, Starlight Echo Station en Astra Modulation Machine.

De drie effectpedalen die Universal Audio presenteert hebben allen eenzelfde opbouw met volledige stereo aansluitingen, zes regelaars, drie mini schakelaars en twee voetschakelaars.
Elk pedaal heeft drie klanken (emulaties van vintage effecten), is true bypass, heeft een analoge verbinding tussen in- en uitgang voor het droge signaal, kan presets opslaan en biedt de mogelijkheid om andere algoritmes te downloaden.

Golden Reverbarator

De Golden Reverbarator heeft emulaties van 50's studio plate reverbs, 60's veergalm en vintage digitale reverb. De regelaars zijn voor decay, predelay, mix, bass, treble en mod.

Met de Starlight Echo Station haal je de delayklanken in huis van een EP III tapedelay, een Bucket Brigade delay (denk Deluxe Mamory Man) en het digitale precision. Er is een draaischakelaar voor de onderverdeling en verder regelaars voor delay, feedback, mix, mod en color. Bij de Starlight kan je kiezen voor gebufferde bypass (voor doorklinkende delays als je 'm uitzet) of true bypass.

De Astra Modulation Machine biedt je flanger-, chorus- en tremolo-effecten. Naast speed, depth en intensity heeft hij regelaars voor shade, shape en mode.

Meer info: uaudio.com

zoeken
zoeken