Thomann Stompenberg FX

Test effectpedalen in je webbrowser

Merknieuws 23-02-2021 10:45

De markt voor effectpedalen is booming. Er komen er steeds meer en vaak zijn ze ook erg innovatief. Dat maakt de keuze er niet eenvoudiger op

Waar te beginnen als je een distortion of een delay zoekt en je door de bomen het bos niet meer ziet? Nou, probeer eens Stompenberg FX van Thomann!

Hier kun je online talloze (momenteel 189) pedalen testen. Je kiest een pedaaltje dat je intereseert, bijvoorbeeld met de zoekfunctie op merk, categorie, en je komt op een pagina waar je diverse preset gitaar en basriffs kunt afspelen – incl. speakersimulator – en tegelijkertijd vrijwel realtime aan de knoppen van het pedaal kunt draaien. Het is echter ook mogelijk om zelf een audiobestand te uploaden of zelfs live in te spelen. Op die manier kun je ook synths, drummachines of vocals door de pedalen halen.

Het gaat hier niet over digitale simulaties maar om audio die daadwerkelijk door het pedaal heen gaat! Het project is nog in ontwikkeling dus er komen meer effecten bij en op termijn kun je zo misschien ook andere apparaten testen.

Stompenberg FX

blogartikel

 

zoeken
zoeken