Nieuwe Jackson Misha Mansoor signaturemodellen

Zes- en zevensnarig en beide met EverTune brug

Merknieuws 12-04-2021 10:40

Jackson breidt Misha Mansoors lijn van signaturegitaren uit met een zes- en zevensnarig model, beide uitgerust met een EverTune brug.

Jackson lanceert twee nieuwe signaturemodellen van Misha Mansoor, de Pro Juggernaut ET6 en ET7. Elk model een lindehouten body, een met grafiet verstevigde, gekarameliseerd esdoorn hals, een vlakke 20-inch radius toets (eveneens van gekarameliseerd esdoorn) met 24 jumbo frets, offset dot inlays en een EverTune brug, die ervoor zorgt dat de gitaar nooit ontstemt.

 

Beide modellen hebben ook door Jackson en Misha Mansoor ontworpen MM1 humbuckers, die geregeld worden door een volumeknop, vijfweg-elementschakelaar en een toonregelaar met een push-pullfunctie voor extra tonale variatie.

 

De modellen verschillen in mensuur en afwerking, De zessnarige ET6 heeft een mensuur van 25,5 inch en een Chalk Gray afwerking, terwijl de zevensnarige ET7 een mensuur van 26,5 inch heeft en een Gulf Blue finish. Beide hebben een kleur-matched omgekeerde Jackson AT-1 kop en zwarte hardware.

Meer info vind je op de site van Jackson.

zoeken
zoeken