Noel Gallagher Gibson J-150

Gibson maakt signature van de iconische gitaar van Noel Gallagher

Merknieuws 23-06-2021 10:48

Al twintig jaar lang gebruikt Noel Gallagher zijn Gibson J-150 akoestische gitaar. Nu brengt Gibson een replica van die gitaar uit als signaturemodel. Wereldwijd zijn er slechts 200 stuks beschikbaar. Fans van de oud-Oasis- en High Flying Birds-gitarist moeten er dus snel bij zijn...

Perfect nagemaakt
De gitaarbody bestaat uit een achterkant van AA esdoorn, met zijkanten van sitka sparrenhout, gelakt met een Historic Thin glanslaag. Dit model is alleen te krijgen in Vintage Sunburts. In de video van Gibson vertelt Gallagher hoe blij hij is met de gitaar. Volgens hem is het perfect gelukt om zijn eigen J-150 na te maken.

Case candy 
De signature komt met een eigen case, gesigneerd label, een gereproduceerd stuk bladtekst en een certificaat van echtheid mét foto van Noel Gallagher. Uniek is de speciale Adidas-sticker, net als de sticker die Noel Gallagher op zijn gitaar heeft.

Eerste vertoning
De gitaar was voor het eerst in de handen van Noel Gallagher te zien in de clip van het Oasis-nummer Little By Little. Die video vind je hieronder.

Meer info op gibson.com

zoeken
zoeken