Bob Marley gitaar beschikbaar voor iedereen

Guild A-20 Marley

Merknieuws 06-10-2021 12:48

De Guild A-20 Marley is gebaseerd op de gitaar die Bob Marley thuis gebruikte voor songwriting en is daarmee een eerbetoon aan de reggaelegende. Veel van Marley's hits uit de jaren zeventig zijn geschreven op zijn Guild Madeira akoestische gitaar. De A-20 herintroduceert Marley's geliefde dreadnought, samen met een paar moderne aanpassingen.

Gebouwd met een massief sparren bovenblad en mahonie achter- en zijkant, biedt de volle en krachtige klank van deze dreadnought Marley-fans en songwriters een gemakkelijk te bespelen, goed uitgebalanceerde akoestische gitaar. Het C-vormige halsprofiel zorgt voor een comfortabele bespeelbaarheid. Unieke eigenschappen zijn onder andere een vintage-correcte, platte, ronde kop met vintage Guild scriptlogo, custom slagplaat met Marley's handtekening en een MARLEY inleg op de 12e fret.

De toets en brug zijn van pau ferro en de topkam en het zadel van been. In lijn met Bob Marley's liefde voor muziek en de planeet, wordt de gitaar geleverd met een premium Marley X Guild gigbag gemaakt van gerecycled nylon. Daarnaast is Guild een samenwerking aangegaan met One Tree Planted om een boom te planten voor elke Marley-gitaar die wordt gemaakt. Het bijgeleverde boekje bevat de geschiedenis van Marley's Guild Madeira, verhalen uit de eerste hand van zijn familie, details over hoe de A-20 Marley is gemaakt, en de officiële akkoorden voor een van Bob Marley's grootste hits. Drie custom plectrums tonen een leeuw en Guild G-Shield in gouden inkt. Tot slot wordt een exclusieve poster met Bob Marley en zijn originele Guild meegeleverd.

guildguitars.com

zoeken
zoeken