Supro Delta King 10 is ideale thuisversterker voor rock en blues

5 watt en genoeg mogelijkheden

Merknieuws 11-11-2021 15:11

De Delta King 10 is de middelste van de drie Delta King versterkers van Supro. Met zijn 5 watt en 10 inch luidspreker is hij ideaal voor gebruik in huis en bij repetities.

Delta King 10
Tussen de 1 watt Delta King 8 en 15 watt Delta King 12, zit de Delta King 10, een 5 watt klasse A buizenversterker met een enkele 12AX7 buis in de voorversterker en een 6V6 in de eindtrap. Door deze single ended eindversterker mag je een dynamische sound verwachten die goed reageert op je aanslagvolume. 

In de vintage gestylde behuizing vind je naast de versterker en 10 inch luidspreker een analoge veergalm. Regelaars zijn er voor Volume, Treble, Bass, Reverb en Master. Verder heb je een schakelaar voor boost en drive die je ook kan inschakelen met de externe footswitch. Een line-out maakt het mogelijk op te in een daw, of het circuit als overdrive-effect te gebruiken en door te lussen naar een andere versterker.
De Delta King 10 heeft onder zijn regelaars zowel cleane sounds als klassieke overstuurde klanken die ideaal zijn voor slidespel, blues en classic rock.

De Delta King is er in drie kleuren: black/cream, tweed/black en white. 

Meer info: suprousa.com

zoeken
zoeken