ESP opent showroom in Berlijn

Alle series vertegenwoordigd bij importeur Sound Service

Merknieuws 24-11-2021 13:40

In Berlijn is een showroom van ESP Guitars geopend, waar enkele van de meest exclusieve high-performance elektrische gitaren uit de Customshop van het merk te vinden zijn, naast topmodellen uit de Original, Signature, Exhibition en USA series.

De ESP Guitars Showroom is geopend en wordt gerund door Sound Service, de distributeur van het merk voor Europa en het Verenigd Koninkrijk. De showroom is alleen op afspraak te bezoeken en biedt gitaristen de mogelijkheid om uit wel 50 modellen te kiezen die zelden in de winkelstraten of online te vinden zijn. 

Deze video laat je alvast even naar binnen gluren:

Als je gespaard hebt voor de beste metalgitaar die er te koop is, dan is een Arrow uit de in de VS gebouwde Original Series misschien wel iets voor jou, of een Eclipse als je op zoek bent naar die singlecut, solid-body vibe. Maar ook de limited edition Kirk Hammett KH-2 Sparkle Ouija LTD modellen hangen aan de muur. Misschien zijn die iets prettiger voor je portemonnee dan de gitaren die met de hand gebouwd worden in ESP's Custom Shop in Noord-Californië, en met slechts 500 instrumenten beschikbaar in elk van de Sparkle afwerkingen, maar het zullen zeker collector's items worden op den duur.

George Lynch probeert een ESP USA uit:

Een alternatief is een op stoompunk geïnspireerd model uit de Exhibition Series of een ronduit morbide EX-style custommodel met een dierlijke schedelbody.
Veel van deze in de VS gebouwde ESP-modellen worden zelden in het wild gezien, en dan ook nog in zulke grote aantallen. Als je er een ziet die je bevalt, kun je een verkoop regelen via een dealer naar keuze.

Als je er niet zeker van bent hoe speciaal deze gitaren zijn, kijk dan maar eens naar Willie Adlers gezicht hieronder toen de gitarist van Lamb Of God zijn USA Series Eclipse uit de doos haalde:

De ESP showroom is een speelgoedwinkel voor ESP-fans, maar dan zonder wachtrij voor de kassa. Maak gewoon een afspraak door Sound Service een e-mail te sturen (showroom@sound-service.eu) en ga op je gemak winkelen.

Meer info: sound-service.eu

zoeken
zoeken