D’Addario XPND pedalboards: altijd de goede maat

De pedalboards zijn eenvoudig uit te breiden door ze uit te schuiven

Merknieuws 24-02-2022 10:02

Met de XPND brengt D’Addario een goed doordacht pedalboard uit, of eigenlijk twee. Er is namelijk een versie voor één en voor twee rijen effectpedalen. Zoals de naam al doet vermoeden kun je het pedalboard eenvoudig uitbreiden door het uit te schuiven. Handig, toch?

Liefhebbers van effectpedalen weten er alles van: die kleine gekleurde kastjes kunnen onweerstaanbaar zijn. Voor je het weet heb je een hele verzameling… en is je pedalboard te klein.

Enter D’Addario. Hun nieuwe XPND pedalboards kunnen groter gemaakt worden door ze uit schuiven. Hierdoor kunnen ze op eenvoudige wijze meer plek bieden aan je effectpedalen - ze kunnen wel twee keer zo breed worden.

Er zijn twee modellen: de XNPD 1 is geschikt voor één rij pedalen, de XNPD 2 voor twee rijen. Voor moeilijk bereikbare pedalen op de tweede rij levert D’Addario risers waardoor pedalen hoger komen te liggen. Er zijn twee maten: een voor een smal pedaal en een groter voor een brede pedaal of twee smalle.   

Klittenband om je pedalen te bevestigen is al op de metalen strips van de pedalboards aanwezig. Tussen de strips kunnen kabelgeleiders geplaatst worden voor nette en strakke verbindingen tussen je effectpedalen.    

Bij de XPND 1 en 2 worden stevige softcases geleverd waar de pedalboards op maximale (uitgeschoven) grootte in passen en die ook nog ruimte overlaten voor kabels en accessoires.

Meer info vind je op de site van D'Addario

zoeken
zoeken