EKO Guitars sinds 1959 - nu met de nieuwe VL480 Aged Gold Sparkle finish

Bekijk de demovideo van AB TV

Merknieuws 24-03-2022 16:51

Klassieke rocksounds in de stijl van Led Zeppelin, Aerosmith of Lenny Kravitz binnen handbereik voor een wel heel milde prijs. Dat is de VL480 van het Italiaanse merk EKO. Bekijk de demovideo in dit artikel en vang een glimp op van de rijke historie van dit merk.

EKO Guitars, opgericht in 1959, is een Italiaans merk dat bekend is geworden door hun akoestische Ranger gitaar waar onder andere Jimmy Page nog op speelde. In een paar jaar tijd maakte Eko een technologische en economische sprong voorwaarts, door de directe fabricage van elektrische gitaren en elektronische instrumenten. 

In de jaren negentig bleef EKO wat op de achtergrond om vanaf 2005 de productie en distributie van zijn akoestische en elektrische gitaren, op industrieel en ambachtelijk niveau te hervatten.Met de nieuwe VL480 brengt EKO klassieke rocksounds in de stijl van Led Zeppelin, Aerosmith of Lenny Kravitz binnen handbereik. Deze VL480 met de Aged Gold Sparkle finish is een absolute klassieker, met een adviesprijs van slechts € 295,- 

In de video van distributeur Algame Benelux worden alle assets van de gitaar benoemd. 

Meer informatie op de site van Algam Benelux.

zoeken
zoeken