Ernie Ball breidt Slinky's uit - Hyper Slinky's cadeau als je nu een jaarabonnement op Gitarist neemt

Zippy, Hyper, Magnum, and Skinny Top Heavy Bottom

Merknieuws 05-08-2022 13:08

In het jaar dat Ernie Ball 60 jaar bestaat wordt de populaire Slinky serie snaren uitgebreid met vier sets voor elektrisch gitaar en een basset. Een setje Hyperslinky's krijg je nu als cadeautje als je een jaarabonnement Gitarist neemt.

Een setje Hyper Slinky's tijdelijk cadeau bij een jaarabonnement Gitarist
Heb je nog geen abonnement op Gitarist, pak dan nu je kans en maak gebruik van de tijdelijke aanbieding: Introductiekorting PLUS een setje Hyper Slinky snaren om uit te proberen! Klik hier! Aanbieding tot 18 augustus 2022, zolang de voorraad strekt. 


Hoe dunner hoe beter
Rick Beato bewees in een video op zijn youtubekanaal dat dunnere snaren beter klinken voor rockgitaar. Wil je dat uitproberen dan biedt Ernie Ball je de kans met de Zippy Slinky (7, 9, 13, 20w, 26, 36) en Hyper Slinky (8,11,14, 24w, 32, 42) sets. Met de Extra Slinky was er al een 8 set, maar de Hyper set heeft dikkere lage snaren. 

 

Of toch dikker?
Wil je juist de kant op van Stevie Ray Vaughan, dan kan de Magnum slinky set interessant zijn: 12's maar met een gewonden g snaar, zodat die nog goed op te drukken is. Ook ideaal voor zware riffs in verlaagde stemmingen.


Zevensnarig
Voor wie zwaar klinkende riffs wil combineren met snel spel op de hoge snaren is er de zevensnarige Skinny Top Heavy Bottom Slinky set. van 10-62. Wel even je intonatie opnieuw afstellen!


En laten we de bassist niet vergeten
Ten slotte noemen we de nieuwe Hyper Slinky Bass set met diktes van 40, 60, 80 en 100. "De snaren hebben dezelfde nikkel omwonden staal om een tinnen zeskantige kern die onze spelers al decennia gebruiken waardoor het al snel vertrouwd voelt" aldus het bedrijf.

Ernie Ball viert dit jaar haar 60-jarig bestaan, zie deze video: 

Meer info: Algam Benelux

zoeken
zoeken