Source Audio Atlas Compressor

Verschillende compressors in een

Merknieuws 12-05-2022 14:05

De Atlas Compressor van Source Audio bevat een uitgebreide verzameling compressiecircuits die de klank en het gevoel van de meest gewilde compressors weergeven, variërend van klassieke analoge effectpedalen tot rack-apparatuur van studiokwaliteit. Bovendien kan de Atlas met één druk op de knop eenvoudig worden geoptimaliseerd voor gitaar of bas.



Direct uit de doos levert Atlas zes verschillende compressiestijlen, variërend van klassieke stompboxcompressors zoals de Diamond Optical Compressor tot high-end rack-units zoals de pittige 1176-compressor en zijn tegenpool, de trage en soepele LA2A. Atlas beschikt ook over geavanceerde dual-band compressie, die een onafhankelijke set regelaars biedt voor zowel de hoge als de lage frequenties. Elke compressiemotor heeft ingebouwde regelaars voor Threshold, Ratio, Attack, Release, Output, Tone en Mix.

Net als alle pedalen uit de One-serie is het mogelijk om nog meer uit je Atlas Compressor te halen door verbinding te maken met de Neuro Desktop Editor of Mobile App. Neuro editing ontsluit de kracht van een volledige studiocompressormodule, vergelijkbaar met wat je zou zien in een DAW-plug-in of analoge rack-mount gear. De Neuro-editor bevat een signaaluitleesvenster dat de versterkingsverlaging van de compressor in realtime laat zien. 

Meer info: sourceaudio.net en voerman.nl (importeur)

 

zoeken
zoeken