Een nieuwe kleur voor de Fender Jaguar Johnny Marr....

.....en een signature Souldier strap

Merknieuws 03-11-2022 12:42

Johnny Marr ken je natuurlijk van The Smiths en later solo, van The Killers, Modest Mouse, The The, The Pretenders en The Cribs. Fender heeft al even een signature voor hem uit en deze is nu verkrijgbaar in Fever Dream Yellow. Souldier uit Chicago vult het aan met een band, waarbij een deel van de opbrengst naar het goede doel gaat.

De Fender Jaguar Johnny Marr is alweer wat jaren een populair model, niet alleen onder Marr-fans. De gitaar heeft namelijk een aantal mooie upgrades, zoals een Mustang-brug, versimpelde/beter bruikbare elektronica en Bare Knuckle-elementen. Het model is nu tijdelijk verkrijgbaar in Fever Dream Yellow, wat ons meer vervaagd oranje lijkt. Hoe dan ook: een prachtige en opvallende kleur.



Fender is niet de enige die Johnny eert. Naast bands en artiesten als Wilco, Ilse DeLange, Justin Meldal-Johnsen, JB Meijers, Taylor Swift, wijlen Tom Petty, The Black Keys, Tash Sultana, Harry Styles, Jason Mraz, Eric Johnson, Arctic Monkeys, Jett Rebel, Larkin Poe en Tame Impala - om er maar een paar te noemen - gebruikt Johnny Marr al jaren Souldier gitaarbanden. Hij was een van de eersten die het merk omarmde:

"Before Souldier came along, it really was a mission for those of us searching for a good guitar strap. It was just zebra stripes and skulls and crossbones for years. Thank God, Souldier saved us."

Souldier uit Chicago werkte samen met Marr voor een signarture strap. De Dresden Star in tan/white heeft Johnny's handtekening op de uiteindes, de banden zijn genummerd en er worden wat stickers bijgeleverd. Een gedeelte van de opbrengst van de band gaat naar de IFAW, oftewel de International Foundation for Animal Welfare.

zoeken
zoeken