NAMM 2023 beursnieuws: Seymour Duncan HyperSwitch

Maak custom pickupconfiguraties via je telefoon

Merknieuws 19-04-2023 16:10

Als het aan Seymour Duncan ligt is het tijd om afscheid te nemen van de soldeerbout met de introductie van 's werelds eerste Bluetooth programmeerbare 5-weg pickup selectieschakelaar.

De HyperSwitch maakt via Bluetooth verbinding met je smartphone en stelt je in staat te spelen met hun pickup-configuratie zonder dat je een soldeerbout hoeft op te warmen. Je zou kunnen zeggen dat je via je telefoon je gitaar opnieuw bedraadt. Bijvoorbeeld het uit fase zetten van je brug en hals pickups kost niet meer dan het aanklikken van een paar funties in de app. 
De HyperSwitch wordt gevoed door een 9V batterij, is compatibel met de meeste passieve pickups, en esthetisch gezien past hij bij elk model dat geschikt is voor een blade-style keuzeschakelaar. Hij ziet er inderdaad niet veel anders uit dan een gewone passieve schakelaar, en toch biedt hij potentieel 100 verschillende bedradingsmogelijkheden. Uit fase, split-coils, parallelle bedrading, het is allemaal mogelijk en meer. En je signaalpad blijft 100 procent analoog - de digitale bit zit in hoe je smartphone deze informatie doorgeeft aan de gitaar.

Ga voor meer informatie naar Seymour Duncan.

zoeken
zoeken