Lâg Guitars presenteert de BlueWave-serie akoestische gitaren

Nieuwe Smart Guitar-modellen in de Smart Lâg-serie.

Merknieuws 23-11-2023 09:18

Na de release van de eerste Smart Guitar presenteert Lâg nu de nieuwe BlueWave-serie. Lâg maakt de Smart Guitar toegankelijker, zowel qua kosten als qua gebruik. De serie bestaat uit twee BlueWave 1- en vijf BlueWave 2-modellen.

Met de nieuwe BlueWave voorversterker, ontworpen door Lâg, kun je twee reverb- en delay-effecten toevoegen aan je akoestische gitaar, zonder dat je kabels, pedalen of andere gadgets nodig hebt. Het oplaadbare systeem laat het zelfversterkende bovenblad van de gitaar trillen en voorziet je toon van effecten van studiokwaliteit, waar je ook bent. Verbind je gitaar via bluetooth met je smartphone om muziek te streamen, of je er nu overheen speelt of gewoon geniet van een bluetoothspeaker. De effecten kunnen tegelijkertijd worden gebruikt en ook in bluetooth-modus.

De BlueWave 1-serie (foto boven) biedt twee modellen in Travel-formaat, één met stalen snaren en één met nylon snaren, de eerste Smart Lâg in Travel-formaat en de eerste Lâg Travel in Folk Nylon-versie; met een massief bovenblad in transparant zwart gebeitst rood cederhout en een body in khaya mahonie, allemaal met een zijdeglans afwerking voor een geweldig effect.

De BlueWave 2 modellen (foto rechts) hebben luxueuzere versieringen, met de keuze voor santos palissander voor de body, glanzende lak en designmechanieken; verkrijgbaar in de belangrijkste akoestische formaten Dreadnought (en de linkshandige versie), Auditorium, Travel en Classic.

Distributie: Algam Benelux

 

zoeken
zoeken