Wil je een gloednieuwe en volledig GRATIS resonator gitaar, klassieke gitaar of ukelele winnen?

Doe dan nu mee aan de Ortega actie!

Merknieuws 14-12-2023 13:55

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op een van die drie gitaren (naar jouw keuze) is je te abonneren op het iPlayORTEGA YouTube-kanaal en een reactie achter te laten op een van de vele mooie video's op het kanaal!Zodra het Youtube-kanaal 5000 abonnees heeft, kiest Ortega willekeurig een winnaar en de winnaar mag een van onderstaande drie instrumenten kiezen! 

🎸 RRG30E-WB resonator gitaar, distressed satin whiskey burst afwerking

🎸 R159 full size klassieke gitaar met massief Noord-Amerikaans ceder bovenblad

🎸 EAGLESUITE-U elektro-akoestische concert ukelele met massief sparren bovenblad en wit ebben achter- en zijkanten)

 

DE VOORWAARDEN
Klik op subscribe/abonneren en laat je commentaar achter! (spam-commentaar wordt niet in behandeling genomen). Laat alleen echt en authentiek commentaar achter, zoals of je de inhoud leuk vindt of iets vraagt over het instrument. Opmerkingen met slechts één karakter, haatdragende taal of giftige opmerkingen worden niet getolereerd en worden niet beschouwd als deelname aan de prijstrekking.

Iedereen kan meedoen, maar de prijzen kunnen alleen worden verzonden naar de volgende landen: België, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, UK, Polen, Hongarije, Slowakije, Servië, Montenegro, Roemenië, Noord-Macedonië, Bulgarije, Moldavië, Kroatië, Slovenië, Bosnië & Herzegovina, Albanië, Kosovo

 

zoeken
zoeken