Line 6 POD Express Guitar en Bass

Grote hoeveelheid effecten in zeer betaalbare en draagbare units

Merknieuws 11-03-2024 11:15

Line 6 lanceert de ultra-draagbare POD Express Guitar en POD Express Bass versterker- en effectprocessor die gitaristen en bassisten in staat stellen hun sound overal mee naartoe te nemen. De twee POD Express units zijn de nieuwste leden van de POD-familie, die verder bestaat uit de POD Go en POD Go Wireless.

“De POD Express familie van producten biedt een verscheidenheid aan versterker- en effectgeluiden in ultra-draagbare pakketten met eenvoudige bediening om spelers van elke achtergrond te bedienen", zegt Rick Gagliano, Line 6 Director of Product Management.

De modellen zijn afgeleid van Line 6’ bekroonde HX sound-engine, waardoor ze geweldige opties zijn voor beginners of gevorderde spelers die een eenvoudig modelingapparaat willen voor een scherpe prijs.

Beide POD Expressen bevatten 7 versterkers, 7 cabs en 17 effecten (distortion, modulatie, reverb en delay) plus een looper, en beide apparaten kunnen worden gevoed door drie AA-batterijen of een optionele 9V voeding.

Extra functies zijn onder andere stereo-uitgangen, taptempo, een tuner, een noisegate, een hoofdtelefoonuitgang en een usb-c audio-interface voor opnemen en reamping. Met een expressiepedaal en twee voetschakelaars (apart aan te schaffen) kun je  het volume regelen plus presets selecteren en effecten aan/uitzetten.

Beide POD Expressen kosten rond de 200 euro in de winkel. Ga voor meer informatie naar de site van Line 6.

zoeken
zoeken