Ernie Ball PolyPro straps bij veel dealers verkrijgbaar

Sterke en comfortabele draagbanden voor gitaar en bas

Merknieuws 17-05-2024 09:05

Vrijwel elke gitarist gebruikt een gitaarband. Zo’n strap moet aan een aantal voorwaarden voldoen, zoals sterkte en draagcomfort. En als hij er een beetje knap uitziet is het helemaal perfect. Ernie Ball heeft zulke straps in zijn PolyPro-serie, voor gitaristen en bassisten.

Ernie Ball PolyPro straps zijn gemaakt van sterk polypropyleen en hebben uiteinden van hoogwaardig leer die individueel machinaal gestikt zijn, wat zorgt voor een uitstekende duurzaamheid waardoor je instrument veilig en stevig blijft zitten tijdens het spelen.

De 5 cm brede straps passen goed over je schouder en bieden veel comfort voor urenlang oefenen of optreden. De banden zijn verstelbaar van 104 tot 183 cm waardoor ze geschikt zijn voor spelers en instrumenten van alle grootten.

Ernie Ball PolyPro straps zijn verkrijgbaar in meer dan 20 kleuren, waardoor het gemakkelijk is om er een te vinden die bij je stijl past. Het kleurenpalet is recent uitgebreid met de kleuren Tidal Green, Pink Sunrise, Breaker Blue en Purple Sunset.

Distributeur Algam Benelux laat ons met onderstaand kaartje weten bij welke dealers de straps in voorraad zijn. Klik op het kaartje om te zien om welke winkels het gaat. 

 

zoeken
zoeken