De Anny - alles-in-één audio-oplossing van LD Systems

op batterijen met mixer en draadloze microfoon

Merknieuws 24-05-2024 10:43

LD Systems presenteert de ANNY-serie - een PA-systeem op batterijen voor muzikanten, singer-songwriters, straatartiesten en gebruikers. Of het nu voor mobiele live optredens is, spraakversterking in clubs en scholen, of gewoon voor goed geluid onderweg, ver weg van elk stopcontact - ANNY is een volwaardig PA-systeem dat elke locatie in een podium verandert.

 
De ANNY 10 is is een actieve tweeweg full-range luidspreker met 10" woofer en 1" tweeter combineert een geïntegreerde zeskanaals mixer, driebands EQ en effecten (reverb, delay), Bluetooth® 5.0 streaming en een voetschakelaaringang voor handsfree effectbediening met een compacte en robuuste behuizing die moeiteloos van plaats naar plaats kan worden verplaatst dankzij de wielen en het telescopische handvat. De aansluitmogelijkheden omvatten twee microfoon/line combo-ingangen, een stereokanaal met 3,5 mm jack (AUX) en RCA-ingangen. De ANNY 10 heeft een batterijlevensduur tot 25 uur (ECO-modus) of 5 uur op maximaal volume.

Naast de basisversie biedt LD Systems de ANNY 10 ook aan als setversie met maximaal twee draadloze microfoons. Hiervoor heeft de ANNY twee sleuven aan de achterkant voor ontvangermodules met een eigen volumeregeling en synchronisatiefunctie, die desgewenst apart kunnen worden ingebouwd. Je kunt kiezen uit sets met één of twee handheld draadloze microfoons, één of twee headset microfoons inclusief bodypack zenders, of een combinatie van handheld en headset microfoons. Alle draadloze componenten kunnen afzonderlijk worden aangeschaft en zijn ook compatibel met toekomstige ANNY modellen.

Voor stemtoepassingen en aankondigingen tijdens het afspelen van muziek heeft de ANNY 10 niet alleen een DSP-gebaseerde VOCAL modus, maar ook een prioriteitsfunctie die geactiveerd kan worden. In de instellingen kunnen gebruikers aangeven welke aangesloten microfoon - bedraad of draadloos - prioriteit moet krijgen. Zodra de geselecteerde microfoon wordt gebruikt, vermindert ANNY het volume van alle andere signalen. Dit zorgt ervoor dat aankondigingen altijd duidelijk hoorbaar zijn.

Naast de veelzijdige toepassingsmogelijkheden, kun je met de True Wireless Stereo (TWS) functie twee ANNY 10's draadloos verbinden om te genieten van muziek in stereo - een snelle en eenvoudige upgrade voor een krachtig geluid voor grotere evenementen en feesten.

Er is ook de kleinere ANNY 8.

Veel meer informatie vind je op de site van LD Systems.

zoeken
zoeken